- 30 Mayıs 2024
- 243
- 70
- 28
-
- Konu Sahibi vaveylakin
Merhaba benimde başıma geldi nedenini bulabildinizmiBiz eşimle çocuk denemelerine başladık ve hayatımda ilk defa reglim 3 gün sürdü hatta 2 bile diyebiliriz lekeler geliyor açık kahve pembe arası bitti gibi bir şey neden böyle oluyor bi fikri olan var mı doktora gitmeli miyim?
Bu arada 2 gün normal reglimi gördüm baya kanama şeklinde
lekelenmeler 6. güne kadar devam edince demek ki bu ay da böyle olası varmış dedim takılmadım pekMerhaba benimde başıma geldi nedenini bulabildinizmi
Üstüne görmüş olabilir misinBiz eşimle çocuk denemelerine başladık ve hayatımda ilk defa reglim 3 gün sürdü hatta 2 bile diyebiliriz lekeler geliyor açık kahve pembe arası bitti gibi bir şey neden böyle oluyor bi fikri olan var mı doktora gitmeli miyim?
Bu arada 2 gün normal reglimi gördüm baya kanama şeklinde
Ben de öyle sandım başta ama normal kanama gibi gelince üstüne düşmedim şu anda da gebe gibi hissetmiyorum bi sabah bulantılarım oluyor akıntım da normal var ama çok değil test de yapmadımÜstüne görmüş olabilir misin
ben de o zaman diğer reglimi bekleyeyim hiç gebe gibi hissetmiyorum ama şu anMerhab ben oğlumda normal adet gördüm 3 4 gün bidahaki adetim 2 gün geçti test yaptım direk çıktı kan değerinde 6 bin idi kese de göründü üstüne görme diyen var erken döllenme diyen var belki sizinde öyledir
Bekle canım olmazsan yaparsınben de o zaman diğer reglimi bekleyeyim hiç gebe gibi hissetmiyorum ama şu anrest de yapmadım karar verdim regl geçirmedikçe test yapmamaya. bulantım var ama benim arada oluyor boyun düzleşmesinden dolayı akıntım da normal
Ama ilaç falan kullandım iki gün baş ağrısından duramadım arveles içtim varsa da hayırlısı ama sanmam anneler hisseder diye düşünüyorumBekle canım olmazsan yaparsın
Olacağı varsa her türlü olur canım istersen antibiyotik iç hayırlısı bakalımAma ilaç falan kullandım iki gün baş ağrısından duramadım arveles içtim varsa da hayırlısı ama sanmam anneler hisseder diye düşünüyorum