- 22 Temmuz 2018
- 509
- 55
- Konu Sahibi Strangerthings0
Antidepresan yada basja bi ilac kullanmıyorum ama 2 haftadır reglim bitmiyor sürekli kan geliyor neden olabilir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu yoğun bir kanama yoksa leke miAntidepresan yada basja bi ilac kullanmıyorum ama 2 haftadır reglim bitmiyor sürekli kan geliyor neden olabilir?
Bazen yoğun geliyor bazen leke gibi.Tam bitiyor tekrar kanama heliyorÇok mu yoğun bir kanama yoksa leke mi
İlişkiye girdikten sonra oldu ama korundumbenim de böyle bir donemim olmustu, kadin doguma gittim muayane edip hap yazdilar, ertesi gün kesildi. yarin ilk is kos git.
(neden olur diye sormustum, "olur bazen boyle" demisti:) cidden üstünden on sene geçti daha da tekrar etmedi)
Baska ilacla alakasi yoktur yas kac? Bence acilen doktora gidin kan kaybi yasamayin boyle birkac tanidigim gitti kanamasi bitmedi doktor neden geciktin diye kizmis rahimde kalinlasma varmis. Kistte olabilir bircok sebep olabilir ihmal etmeyi
Belirtilerin hepsi var korkuyorum diyette yapıyorumBaska ilacla alakasi yoktur yas kac? Bence acilen doktora gidin kan kaybi yasamayin boyle birkac tanidigim gitti kanamasi bitmedi doktor neden geciktin diye kizmis rahimde kalinlasma varmis. Kistte olabilir bircok sebep olabilir ihmal etmeyin
Size yazık ya. Çok zor bitmeden kanamak. Doktora gidin bence biz bilemeyiz ki sebepli de olabilir sebepsiz deBazen yoğun geliyor bazen leke gibi.Tam bitiyor tekrar kanama heliyor
neden olduysa olduİlişkiye girdikten sonra oldu ama korundum
Diyetten falan olmaz korkutmak gibi olmasinda ciddi birsey olabilir siz hemen gidin hic beklemeyin doktor icin bence.Belirtilerin hepsi var korkuyorum diyette yapıyorum
Ameliyattan once gitmenizde fayda var ekstra kan kaybi onemli birsey birde ameliyat olacakmissiniz. Ben olsam yarin sabah gider muayene olurdum ameliyattan once siz bilirsinizKızlar salı günü ameliyatım var ameliyattan sonra gideceğim
İliskiye girdiğim kişiye söylemem gerekirmi kendisiyle artık görüşmüyoruzAmeliyattan once gitmenizde fayda var ekstra kan kaybi onemli birsey birde ameliyat olacakmissiniz. Ben olsam yarin sabah gider muayene olurdum ameliyattan once siz bilirsiniz