Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglim 2 gün geçti kanda çıkar mı
- Konu Sahibi kader00
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2021
- 3.315
- 1.021
- 83
- 35
Varsa çıkar canım 11 günde çıkmayabilir ama bugünle 12 gün oldu sanırımArkadaşlar merhaba 20 Aralık ovitrelle vurdum bat 1 ocaktı 31 aralık 22:00 da kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım hastaneye gidip kan versem gebelik varsa eğer çıkar mı yoksa biraz daha beklemeli miyim
Şuan 13. Günüm bu akşam da olmazsam yarın gidicem kan vermeye bu sefer güzel haber alırım, alırız inşallahVarsa çıkar canım 11 günde çıkmayabilir ama bugünle 12 gün oldu sanırım
- 14 Nisan 2021
- 295
- 167
- 53
- 27
- 22 Şubat 2022
- 425
- 182
- 33
- 34
Bende 17 aralıkta iğne vurdum test negatif adette olmadım20 aralıkta iğne olduysan 21inde yumurtlama olur diyelim hadi. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekir. Yani 4 ocak regl tarihin. 4 ocağı bekle
Teşekkür ederim canım 1 gün daha bekleyeyim o zaman20 aralıkta iğne olduysan 21inde yumurtlama olur diyelim hadi. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekir. Yani 4 ocak regl tarihin. 4 ocağı bekle
- 14 Nisan 2021
- 295
- 167
- 53
- 27
iğne bazı kişilerde gecikmeye neden olabiliyomuş biraz daha beklemen lazımBende 17 aralıkta iğne vurdum test negatif adette olmadım
- 22 Şubat 2022
- 425
- 182
- 33
- 34
İğnemin 17. Gününde adet oldumiğne bazı kişilerde gecikmeye neden olabiliyomuş biraz daha beklemen lazım
Regliniz düzenli oluyor muydu yoksa 4 günlük gecikmenin üzerine mi regl oldunuz acabaİğnemin 17. Gününde adet oldum
- 19 Kasım 2024
- 30
- 3
- 1
- 24
Benim 17 gün geçti geçtiğimiz Aralık ayı hiç olmadım ve hala bi tık yok olmamaya devam ama kan testi ve eczane testiyle beraber toplam 6 test yaptım sonuç negatifArkadaşlar merhaba 20 Aralık ovitrelle vurdum bat 1 ocaktı 31 aralık 22:00 da kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım hastaneye gidip kan versem gebelik varsa eğer çıkar mı yoksa biraz daha beklemeli miyim
- 22 Şubat 2022
- 425
- 182
- 33
- 34
reglim düzensizdir ancak geçen ay iğne vurulmuştum tutmadı adet oldumRegliniz düzenli oluyor muydu yoksa 4 günlük gecikmenin üzerine mi regl oldunuz acaba
Ben dün erken gebelik testi yaptım iki çizgi silik çıktı sonrasında hastaneye gidip kan verdim betam 138 çıktı doktorum pozitif ama daha çok erkem 2 gün sonra tekrar gel değerine bakalım sonrasında ultrasona çağırırım dedi. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasınreglim düzensizdir ancak geçen ay iğne vurulmuştum tutmadı adet oldum
- 22 Şubat 2022
- 425
- 182
- 33
- 34
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimmm aminn sağolunnBen dün erken gebelik testi yaptım iki çizgi silik çıktı sonrasında hastaneye gidip kan verdim betam 138 çıktı doktorum pozitif ama daha çok erkem 2 gün sonra tekrar gel değerine bakalım sonrasında ultrasona çağırırım dedi. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim rabbim sizin de en kısa zamanda evinizi neşelendirsinHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimmm aminn sağolunn
- 22 Şubat 2022
- 425
- 182
- 33
- 34
Aminnnn inşallahhhÇok teşekkür ederim rabbim sizin de en kısa zamanda evinizi neşelendirsin