• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 2 gün geçti kanda çıkar mı

kader00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
42
12
3
26
Arkadaşlar merhaba 20 Aralık ovitrelle vurdum bat 1 ocaktı 31 aralık 22:00 da kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım hastaneye gidip kan versem gebelik varsa eğer çıkar mı yoksa biraz daha beklemeli miyim

Arkadaşlar merhaba 20 Aralık ovitrelle vurdum bat 1 ocaktı 31 aralık 22:00 da kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım hastaneye gidip kan versem gebelik varsa eğer çıkar mı yoksa biraz daha beklemeli miyim
Varsa çıkar canım 11 günde çıkmayabilir ama bugünle 12 gün oldu sanırım

20 aralıkta iğne olduysan 21inde yumurtlama olur diyelim hadi. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olman gerekir. Yani 4 ocak regl tarihin. 4 ocağı bekle

Benim 17 gün geçti geçtiğimiz Aralık ayı hiç olmadım ve hala bi tık yok olmamaya devam ama kan testi ve eczane testiyle beraber toplam 6 test yaptım sonuç negatif

reglim düzensizdir ancak geçen ay iğne vurulmuştum tutmadı adet oldum
Ben dün erken gebelik testi yaptım iki çizgi silik çıktı sonrasında hastaneye gidip kan verdim betam 138 çıktı doktorum pozitif ama daha çok erkem 2 gün sonra tekrar gel değerine bakalım sonrasında ultrasona çağırırım dedi. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın 🙏🏼

Ben dün erken gebelik testi yaptım iki çizgi silik çıktı sonrasında hastaneye gidip kan verdim betam 138 çıktı doktorum pozitif ama daha çok erkem 2 gün sonra tekrar gel değerine bakalım sonrasında ultrasona çağırırım dedi. Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın 🙏🏼
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindimmm aminn sağolunn😊

Back
X