• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim 15 gün gecikti

Luna27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
13
3
1
Merhabalar herkese. 21 yaşındayım reglim 15 gün gecikti. 4 kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hem prezervatif hem çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Bulantım falan yok. Bu ay benexol b12 ilacına başladım acaba onun bir yan etkisi olabilir mi? Çok stres yapıyorum :(

Merhabalar herkese. 21 yaşındayım reglim 15 gün gecikti. 4 kere gebelik testi yaptım negatif çıktı. Hem prezervatif hem çekilme yöntemiyle korunuyoruz. Bulantım falan yok. Bu ay benexol b12 ilacına başladım acaba onun bir yan etkisi olabilir mi? Çok stres yapıyorum :KK43:
bu soruyu bırı daha sordu. b12 ılacının yan etkısı mı acaba dıye adetı gecıkmıs baya.olabılır mı ki:KK17: normalde b12 eksıklıgınden kaynaklı adet duzensızlıgı olabılıyo hep goruyoruz da doktoruna bı danıs ıstersen . hamılelıkten olmadıgı asıkar. korkma ^^ arada bır sekteye ugruyo bı de tam ılıskı sonrasına denk geldı mı stress stress ustune ıyıce fena oluyo :) sakınles bak nası bı kac gune oluyosun adetını gor .)

bu soruyu bırı daha sordu. b12 ılacının yan etkısı mı acaba dıye adetı gecıkmıs baya.olabılır mı ki:KK17: normalde b12 eksıklıgınden kaynaklı adet duzensızlıgı olabılıyo hep goruyoruz da doktoruna bı danıs ıstersen . hamılelıkten olmadıgı asıkar. korkma ^^ arada bır sekteye ugruyo bı de tam ılıskı sonrasına denk geldı mı stress stress ustune ıyıce fena oluyo :) sakınles bak nası bı kac gune oluyosun adetını gor .)

Ya inşallah,cevabınız için çok teşekkürler içimi rahatlattınız :) çok stres yapıyorum o da etkiliyor biliyorum :( bir de regl olmam gereken günlerde çok azıcık kahverengi kanama oldu 2 gün boyunca. Yerleşme kanaması falan deniyor öyle olsaydı testte çıkardı sanırım. Bir de double korunmayla neredeyse imkansız biliyorum ama stres yaptım yine de :(

Back