Reglim 10 gün gecikti bugün ki idrar testim silik çizgi çıktı

Hayır bilgi vermedi sat 8 şubattı şuan adetim 3 gün geçmiş oldu bu değer düşük mü acaba
Bence gayet iyi bile çıkmış. Benim adetim 11. Gün gecikince kan değerim 190 çıkmıştı. Geç veya erken yumurtalama olarak değişiyor elbette ama bence degerin iyi.

Bence gayet iyi bile çıkmış. Benim adetim 11. Gün gecikince kan değerim 190 çıkmıştı. Geç veya erken yumurtalama olarak değişiyor elbette ama bence degerin iyi.
İçime su serptin vallahi Allah razı olsun senden sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn rabbimm cümlemizinde bizim de

Aynen öyle bazıları regliden 1 hafta bile yapsa pozitifi görüyor. Benim gibilerindede tam tersi oluyor demekki. Ne diyoruz allahtan umut kesilmez :) hakkında hayırlısı olsun canım. Sonucunu banada yazarsan mutlu
Aynen öyle bazıları regliden 1 hafta bile yapsa pozitifi görüyor. Benim gibilerindede tam tersi oluyor demekki. Ne diyoruz allahtan umut kesilmez :) hakkında hayırlısı olsun canım. Sonucunu banada yazarsan mutlu olurum
Canım bana verdiğin her cvp için çok teşekkür ederim dün kan testim 182,75 çıktı daha kimse bilmiyor bana yaz demiştin yarın tekrar kan vericem inş olumlu yol alırım sende inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Allah tüm isteyen anne adaylarına bu mutluluğu nasip etsin Allah ol derse hiç bir engel olmaz

Ayyy o kadar sevindim ki adına. Insallah sağlıklı bi şekilde artar kan değerlerin. Fazla yorma kendini. En kısa zamanda da kadın doğuma görün kese doğru yerdemi oluşmuş baksın

Ayyy o kadar sevindim ki adına. Insallah sağlıklı bi şekilde artar kan değerlerin. Fazla yorma kendini. En kısa zamanda da kadın doğuma görün kese doğru yerdemi oluşmuş baksın
Şuan dr takibindeyim çok başındaymış kan yükselmesine göre beni yönlendirecek duphaston kullanmamı istedi devam ediyorum bebeği tutunmasına yardımcı oluyormuş kalbine sağlık inş herşey yolunda gider

İnşallah canimm İnşallah

silik çıktıysa gebesiniz kan testi yaptırın hayırlı olsun
Merhaba benım adetim 14 gün geçti 4 gün geçtiği zaman idrar testi negatif çıktı 10 gün geçince kan verdım yıne negatif bu sabah saat 6 idrar testi yaptım ilk önce bısey yoktu saat 10 da baktım çok çok hafif silik çizgi var gebe olma ihtimalim varmı

Genelde Kan testi yanılmaz hatta regli gecikmeden bile belli olur kan testinde gebelik varsa ama sizin durumunuzu bilemedim tekrar bir kan verin bence insaAllah vardır.

Genelde Kan testi yanılmaz hatta regli gecikmeden bile belli olur kan testinde gebelik varsa ama sizin durumunuzu bilemedim tekrar bir kan verin bence insaAllah vardır.
Bugün kadın doğuma gittim ultrason lâ baktı sorun yok dedı tekrar hcg ıcın kan verdım 0.100 cıktı adet söktürücü verdı duphaston

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…