- 20 Ocak 2021
- 1.507
- 1.895
- 83
- 27
- Konu Sahibi Ebrulibayan
Hanimlar merhaba 10 gün geciken reglim bugün test yaptım silik çizgi çıktı hemde ilk dakikada. Daha önce 4 gün geciktigi zaman yapmıştım. Negatifti. Acaba gebemiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook teşekkür ederim. Heyecan bastı yarın kan testi yapicam. Rabbim hayırlısını versinsilik çıktıysa gebesiniz kan testi yaptırın hayırlı olsun
Sonucunuz ne acabaHanimlar merhaba 10 gün geciken reglim bugün test yaptım silik çizgi çıktı hemde ilk dakikada. Daha önce 4 gün geciktigi zaman yapmıştım. Negatifti. Acaba gebemiyim
6 haftalik gebeyim:)Sonucunuz ne acaba
Maşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin benim de reglim 2 gün geçti 4 gün sırasıyla test yaptım böyle çıktı belki bir fikrin vardır6 haftalik gebeyim:)
Canim gitgide çizgi koyulaşmış. Eğer fazla bekletmediysen ilk 5 dakikada çıktıysan gebesin diye düşünüyorumMaşallah Allah kucağınıza almayı da nasip etsin benim de reglim 2 gün geçti 4 gün sırasıyla test yaptım böyle çıktı belki bir fikrin vardır![]()
Hiç beklemedim bir kaç dakika içinde koyulaştı kuzumCanim gitgide çizgi koyulaşmış. Eğer fazla bekletmediysen ilk 5 dakikada çıktıysan gebesin diye düşünüyorum
Bence Allah hayırlı uğurlu etsin diyebiliriz. :) pazartesiye kadar dinlen yorma kendini git kan testi verHiç beklemedim bir kaç dakika içinde koyulaştı kuzum
Sonuçlarımı paylaşırım olumlu yada olumsuzBence Allah hayırlı uğurlu etsin diyebiliriz. :) pazartesiye kadar dinlen yorma kendini git kan testi ver
Tamam canımSonuçlarımı paylaşırım
Merhaba sizin adınıza çok sevindim bişey sormak istiyorum regli olmadığınızda da test yapmışmıydınız 10 gün geçikince yaptınız benimde 10 gün geçikti 28 şubatta olmam lazımdı olmadım 2 martta dr gitti test negatif duphaston verdi ilaç kullannalı 6.gün olmadım tedirginimHanimlar merhaba 10 gün geciken reglim bugün test yaptım silik çizgi çıktı hemde ilk dakikada. Daha önce 4 gün geciktigi zaman yapmıştım. Negatifti. Acaba gebemiyim
Canim ben adetim 4 gün gecikince test yaptığımda negatifti idrar testi. Umudu kesip beklemeye devam etmistim adet olmayali 10. Gün olunca tekrar idrar testi yaptım çok silik pozitif çıkmıştı. 11. Günde kan testi verdim zatenMerhaba sizin adınıza çok sevindim bişey sormak istiyorum regli olmadığınızda da test yapmışmıydınız 10 gün geçikince yaptınız benimde 10 gün geçikti 28 şubatta olmam lazımdı olmadım 2 martta dr gitti test negatif duphaston verdi ilaç kullannalı 6.gün olmadım tedirginim
Bakalım bende bekliyorum ben dr da gittim 11. Gün oldu yarın tekrar gidicem inş bende güzel sonuç alırım demek ki regli geçikmesinden hemen sonra pozitif çıkmayabilirCanim ben adetim 4 gün gecikince test yaptığımda negatifti idrar testi. Umudu kesip beklemeye devam etmistim adet olmayali 10. Gün olunca tekrar idrar testi yaptım çok silik pozitif çıkmıştı. 11. Günde kan testi verdim zaten
Aynen öyle bazıları regliden 1 hafta bile yapsa pozitifi görüyor. Benim gibilerindede tam tersi oluyor demekki. Ne diyoruz allahtan umut kesilmez :) hakkında hayırlısı olsun canım. Sonucunu banada yazarsan mutlu olurumBakalım bende bekliyorum ben dr da gittim 11. Gün oldu yarın tekrar gidicem inş bende güzel sonuç alırım demek ki regli geçikmesinden hemen sonra pozitif çıkmayabilir
Merhaba dün kan testi verdim hcg 192 çıktıTamam canım
Sağlık ocağında mi verdinizMerhaba dün kan testi verdim hcg 192 çıktı
Evet orda verdim dünSağlık ocağında mi verdiniz
Tahminimce 4 haftalik gibi bişey oluyor. Doktor bilgi verdimi pekiEvet orda verdim dün
Hayır bilgi vermedi sat 8 şubattı şuan adetim 3 gün geçmiş oldu bu değer düşük mü acabaTahminimce 4 haftalik gibi bişey oluyor. Doktor bilgi verdimi peki