Regli öne çekme yolları 😄

Pimpirikli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
1.240
1.160
Kızlar merhaba 🌸
22 Ağustosta kınam, 29 Ağustosta düğünüm var. Ama muhtemelen düğün günü regl olcam. Normal şartlarda bunda sıkıntı yok ama balayımizi 15 gün ayarladık ve egeden akdenize tüm güzel kıyıları gezeceğiz. Reglim çok ağrılı olur burnumdan getirir ilk üç gün mutlaka. Bu yüzden düğünüm ve kınam arasında regl olmak istiyorum. Biraz araştırma yaptığımda bir önceki reglden itibaren doğum kontrol hapı kullanılınca daha önce olduğunu yazmışlar. Yapan yada başka önerisi olan var mı ?
Stresten önce olur diyenler varsa benim stresli olunca geç olur malesef 😔

Kızlar merhaba 🌸
22 Ağustosta kınam, 29 Ağustosta düğünüm var. Ama muhtemelen düğün günü regl olcam. Normal şartlarda bunda sıkıntı yok ama balayımizi 15 gün ayarladık ve egeden akdenize tüm güzel kıyıları gezeceğiz. Reglim çok ağrılı olur burnumdan getirir ilk üç gün mutlaka. Bu yüzden düğünüm ve kınam arasında regl olmak istiyorum. Biraz araştırma yaptığımda bir önceki reglden itibaren doğum kontrol hapı kullanılınca daha önce olduğunu yazmışlar. Yapan yada başka önerisi olan var mı ?
Benim bildiğim Doğum kontrol yapı geciktirir öne çekmez

Kızlar merhaba 🌸
Kuzum öncelikle hayırlı olsun🌸 Doktor tavsiyesi ile adet geciktirici kullansan en azından birkaç gün gecikmiş olur ama öyle 15 gün kullanılmıyor bildiğim kadarı ile. Bunu bi hekime danışsan mı acaba? En doğru yöntemi varsa o söyler çünkü 😊

Kuzum öncelikle hayırlı olsun🌸 Doktor tavsiyesi ile adet geciktirici kullansan en azından birkaç gün gecikmiş olur ama öyle 15 gün kullanılmıyor bildiğim kadarı ile. Bunu bi hekime danışsan mı acaba? En doğru yöntemi varsa o söyler çünkü 😊
Gitcem cuma günü en azından aile hekimine danışayım diyorum. Çok teşekkür ederim bu arada ☺️ bı kaç yerde okudum bunu ama tabi bunun için doktora gideceğim. Evet o 7 gün kullanılıyormuş maalesef.

Gitcem cuma günü en azından aile hekimine danışayım diyorum. Çok teşekkür ederim bu arada ☺ bı kaç yerde okudum bunu ama tabi bunun için doktora gideceğim. Evet o 7 gün kullanılıyormuş maalesef.
Yani öne nasıl çekilir hiç duymadığım için o yüzden geciktirmek ile ilgili öneride bulundum😁
Muhakak git kuzum daha iyi olur en kötü ihtimal geciktirici 1 hafta kullanıp sonra da regl gerçeği ile yüzleşmek durumunda kalırsın 😑

Adet sökturucu ilaçlar var . Adetin de gecikmeler olanlar kullanıyor. Mesela 2 3 ay adet olamayan insanlar var onlar kullanabiliyor doktor kontrolünde. Belki bir faydası olur. Ama bayağı tehlikeli ilaçlar kafaya göre kullanmamak lazım

benimde tam adet gunume geliyodu dugunum. hap kullanmistim canim ama gelmesin diye.( ilac hic siskinlik agri falan da yapmadi geciktirdigi sure boyunca).biraktiktan 3 gun sonra gelmisti adetim erken nasil olur hic duymadim.

X