Regli öncesi lekelenme şekli kanama sorunum var bilgisi olan yorum yazsın lütfen

olar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İstanbul
Arkadaşlar iki regli arası yada regli öncesi sildikçe gelen lekelenme sorunu yaşıyorum birkaç defa doktora gittim muayneler esnasında anormal bir durum söz konusu değil dendi hormonel progestan içeren haplar verdi ilaçların yan etkisi cabası durumumda düzelme olmadı.bazen bir ay hiç olmuyor bazen 1 ay boyunca devam ediyor sinirlerim laçka oldu.yaşayan arkadaşlar lütfen cvp yazınız.

Canım endişelenilcek bi durum yok bişi olsa doktorun söylerdi. Lekelenme ara ara bendede olur bende kist çıkmıştı sende bişi yokmuş rahat ol:42:

TŞK ederim cnm yanıtın için ama hiçbir sorun yokken olması anormal değilmi?

Sanmam canım ya lekelenme adet belirtisidir zaten. Dediğim gibi kist olma ihtimali taşıyor bazen oda ultrasonda çıkardı zaten

haklısın ama hormon testleri yapılmadı hormonlarımda sorun olacağını düşünüyorum yada yumurtlama sorunu gibi.bu bende 3 yıldır var cnm iki üç kez dr.a gittim jinekolojik muaynede sorun yok.smear almamız lazım kesilmezse dediler bende daha sonra endişe etmediğim için gitmedim şimdide korkuyorum ne olabilier diye kist yada miyom benzeri bir bulgu yok.

Smear testide yaptır için rahat etsin ozaman canım:34:

Back