• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli olup hamile olduğunu öğrenenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Metut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Metut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2020
3
0
1
26
Merhabalar benim değilim 9 gün gecikti ardından sabaha karşı regli oldum. Hiç ağrım şişkinliğim olmadı. Kendimi hamile gibi hissettim ama test alıp yapmadım. 4-5 gün sürdü kıpkırmızı ama ben hala daha acaba mı demiyor değilim. Çünkü bi şeyler kımıldıyor gibi hissediyorum. Bana yardımcı olun çok istiyorum lütfen

Merhabalar benim değilim 9 gün gecikti ardından sabaha karşı regli oldum. Hiç ağrım şişkinliğim olmadı. Kendimi hamile gibi hissettim ama test alıp yapmadım. 4-5 gün sürdü kıpkırmızı ama ben hala daha acaba mı demiyor değilim. Çünkü bi şeyler kımıldıyor gibi hissediyorum. Bana yardımcı olun çok istiyorum lütfen
☺️yok adet gormussun canim . Bisiyler hemen kimildamaz🤗 rabbim hayirlisiyla sana da saglikli bebisler versin

Bağırsak hareketlerinizi hissediyorsunuz muhtemelen odaklandığınız için kaldı ki şimdi hamilelik gibi bir durum söz konusu olsa dahil 16. Haftadan önce hissedilmesi hareketlerinin çok nadirdir

Ama ilk defa böyle hissediyorum bilmiyorum ya da delirmiş olmalıyım 😂 bağırsak kımıldamalarını kasıklarda mı hissederiz? Regli olupta hamile olduğunu öğrenen çok yazı okudum. Bi Ümit işte ama bilemiyorum. Bi kaç gündür mide bulantım var ama ona çok yormak istemedim hayal kırıklığına uğramayayım diye. Bugün de afedersiniz istifra ettim

Back