Regli olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor veya ne içmem lazım yardımcı olursanız sevinirim?

Hzl07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
356
112
26
Merhabalar tüp bebek tedavisi için 2 reglimi bekliyorum 38. Günüm hala olmadım olmak istiyorum o yüzden ne yaparsam regli olurum yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhabalar tüp bebek tedavisi için 2 reglimi bekliyorum 38. Günüm hala olmadım olmak istiyorum o yüzden ne yaparsam regli olurum yardımcı olursanız çok sevinirim
Doktorunuzla görüşün adet söktürücü verir. Bende 2. Adeti bekliyorum transfer için ama benim daha o kadar olmadı

Merhaba duphaston ilacını doktorunuza sorun yada şey vardı adı Tarlusal alınca 1 hafta veya 10 günde söküyordu ama gebelik testi yapın neden geciktiğini öğrenin mutlaka belki kist olmuştur Tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar kist yapabilir

Merhaba. Bende transfer için ikinci adeti bekliyorum. Birşey kullanmak istemedim 3 gün geçti daha ama daha önce kiraz sapı çapı çayı içince hemen başlıyor. Hazır poşet çaylar var 2 tane içince günde hemen söküyor. Doktorunuza danışın eğer sorun olmaz derse faydası oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…