• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regli olma hissi

kadinaski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2018
13
2
1
34
arkadaşlar 2.5 ay önce en son ilişkiye girmiştim 2 aydır düzenli reglide oldum fakat 2. reglimden 10 gün sonra bir daha regli olacak gibi vücudum belirtiler gösteriyor sizce nedeni nedir size hiç oldu mu?

Ağrı filan mı? Yumurtlama dönemi olabilir.

yumurtlama dönemi olabilir evet ama ilk defa böyle bir şey yaşamam normal değil mi

Yumurtlama dönemi adetten 2 hafta önce olur. Regl gibi ağrı yapar. Hatta bende bazen lekelenme bile oluyor aynı adet gibi. İlk defa olması da muhtemelen daha önce ilişki yaşamadığın içindir. Hormonlar değişiyor çünkü...

yani hamilelik ile bir ilgisi yok değil mi abla

Ne ablası kız profilinde 28 yazıyor dogruysa aynı yastayiz neredeyse :) hamile değilsindir yine de için rahat etsin istiyorsan test yap canım.

haklısın valla :) 2 aydır düzenli regli oluyorum ya zaten içim rahattı ama böyle ağrı yaşayınca anlam veremedim
Kist filan da olmuş olabilir mevsimsel olabilir üşütmüş olabilirsin böbreklerle ilgili olabilir tek ihtimal gebelik değil yani :)

Back