• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli olduğu ay hamile olduğunu öğrenen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jayus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jayus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
191
53
13
Arkadaslar kuzenim hamileyken 6 gün boyunca her ay olduğu gibi geçen bir regli süreci yaşamış, lekelenme falan değil. O yüzden gebeliğe ihtimal vermemis. Hamile olduğunu öğrendiğinde 6 haftalikti. Boyle bi durum yasayan var mı? Varsa farkli belirtileriniz de oldu mu?

Arkadaslar kuzenim hamileyken 6 gün boyunca her ay olduğu gibi geçen bir regli süreci yaşamış, lekelenme falan değil. O yüzden gebeliğe ihtimal vermemis. Hamile olduğunu öğrendiğinde 6 haftalikti. Boyle bi durum yasayan var mı? Varsa farkli belirtileriniz de oldu mu?
Suan bende ayni durumdayim.kuzeniniz nasil durumu falan bebek belli oldumu?

Suan bende ayni durumdayim.kuzeniniz nasil durumu falan bebek belli oldumu?
Evet çok şükür sağlıklı hamile şuan. Bende adet bitimi hamile olduğumu öğrendim ama dış gebelik çıktı

Sitede bununla ilgili cok konu var. Genel anlamda kimisi normal bir durum oldugunu soylemiyor doktora danisilmasini soyluyor kimisi ise o regl kanamasi degil plesenta ya da rahim kaynakli(myom.vs.) kaynakli kanamalar oldugunu soyluyor. Sahsen ben defalarca bircok doktorla gorustum. Hepsi hamileyken regl gorulemeyeceginden yana. Sadece bahsettigim gibi kanamalar gorulmesi sozkonusu. Bu yuzden yanlis anlamayin gebelikte regl gorulmez. Yaniliyorsam doktorlarin yalancisiyim🤷

Back