• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli gününe 10 gün kala ilişkiye girilerek hamile kalma şansı varmı ?

Arkadaşlar başka topiklerde soruma cevap alamadım :( bu yüzden yeni topik açtım . 3 aylık evliyim 1,5 ay vajinismusla uğraştım çok şükür bitti artık atlattım . Şimdi bebek istiyorum . Eşimle memuriyet dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz bu nedenle ayda 2 günlüğüne anca görüşebiliyoruz. Ve bu kez 1 hafta beraber kaldık adetime 10 gün vardı ilişki yaşadık 2 kez boşalma gerçekleşti . hamile kalma şansım nedir acaba . adete 10 gün kala hamile kalınırmı ? yumurtlama günümü kaçırdımmı acaba diye düşünüyorum :(( ?

geç yumurtlama olursa ancak o zaman olur. onun dışında biraz zor.

Regli gününe 10 gün kala ilişkiye girilerek hamile kalma şansı varmı?

canım bence olacağı varsa regl gününde ilişkiye girsen bile olur. yumurtlama günü değişkendir. öyle olmasaydı her yumurtlama gününde ilişkiye giren hamile kalırdı. ama maalesef öyle olmuyor:50:
bu iş matematikle olacak iş değil bence Allah yazmışsa olur
inşallah hamişsindir canım:49:

canım kısmet..biz aylarca yok 17.gün yok 18. gün birsürü hesaplarla uğraştık ..olmamıştı..hiç ummadığımız bi ayda oldu..olabiliyor yani..her kadının yumurtlama günü farklı adet biter bitmez olan bile oluyo..

tabikide hamile kalmış olabilirsin.benim normalde 14 ile 20 yumurtlamam gerekirken ben 25 hamile kalmışım mesela.her zaman çarşıdaki hesap eve uymayabiliyor.tam yumurtlama günlerim diye çalıştık meğer hiç ummadığımız anda oluyormuş bunu anladık :)

yumurtlama günlerini takip için ovülasyon testi kullansan daha iyi olur canım.

Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim 1,5 aylik evliyim esim acayip derecede bebek istiyo bende istiyorum ama o istedigi icin daha fazla istiyorum galiba , beklenen regl tarihim 7 mayis daha 7 gun var ama 3 gundur goguslerime dokunamiyorum eskidende boylemiydi bilmiyorum yani regl oncesi agrirdi ama 10 gun oncemi baslardi bilmiyorum birde sag kasigimda ara ar giren dayanilmaz bir agrim var balayi sistiti dedikleri seymi yoksa baska biseymi onuda bilmiyorum doktorami gitsem kuruntumu yapiyorum bu kadar cabuk hamile kalmis olamam dimi

tabikide hamile kalmış olabilirsin.benim normalde 14 ile 20 yumurtlamam gerekirken ben 25 hamile kalmışım mesela.her zaman çarşıdaki hesap eve uymayabiliyor.tam yumurtlama günlerim diye çalıştık meğer hiç ummadığımız anda oluyormuş bunu anladık :)

yarın regli olmam gerekiyor inş olmam :( eğer olmazsam hemen gidip kan testi yaptırcam . dün idrar testi yaptım negatif çıktı . geç döllenme olduysa idarardada geç çıkıyomuş allahım inş hamileyimdir ............

Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim 1,5 aylik evliyim esim acayip derecede bebek istiyo bende istiyorum ama o istedigi icin daha fazla istiyorum galiba , beklenen regl tarihim 7 mayis daha 7 gun var ama 3 gundur goguslerime dokunamiyorum eskidende boylemiydi bilmiyorum yani regl oncesi agrirdi ama 10 gun oncemi baslardi bilmiyorum birde sag kasigimda ara ar giren dayanilmaz bir agrim var balayi sistiti dedikleri seymi yoksa baska biseymi onuda bilmiyorum doktorami gitsem kuruntumu yapiyorum bu kadar cabuk hamile kalmis olamam dimi

merhaba siz tam anlattıklarınıza göre yumurtluyorsunuz tam zamanı

Ben şöyle anlatayım canım benim adetim 12 şubatta
olması gerekiyordu olmadım 30 ocakta hamile kalmışım
sanırım böyle bi durum olabiliyo ama Rabbim OL desin yeter ki
adet günü bile gebe kalırsın herşey Rabbimden veren de o alan da

merhaba

adet döngüm çok düzenlidir genelde 27 gün sürer, yılda 2 kez de 28-29 gün sürer.. eşimle 17 ya da 18. gün (adete 10 gün vardı) risksiz dönem diyerek korunmadık.. 28. gün bir damla kan gördüm peçetede aa dedim adet oluyorum, o gün çok üşüyordum akşam da ateşlenince arveles (ağrı kesici) içtim.. sonra kanamam bir daha olmadı. ben de ağrı kesici kanamayı kesmiştir diye düşündüm. (normalde azaltır ama kesmezdi) ama bugün döngünün 31. günü ve kanamam hala yok..idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı, ama emin de olamadım.. sizce hamilemiyim? ne meme ağrısı ne başka şikayetim var sadece hafif ateş ve ishal..

Tabiki oyle bir ihtimal var. Istiyorsaniz eğer insallah hamile kalirsin. Duzenli adet gorse bile her kadinin yumurtlama gunu farklidir. Ben adetten hemen sonra yumurtluyormusum bilmiyordum. Adete yakin yumurtlayan da var. Nasipte varsa neden olmasin:)

Konu 2012 de açılmış yalnız. Sonradan fark ettim. F Flower2 yeni konu acsan daha faydalı olur. Meme agrisi da genelde 7 8. haftalarda basliyor. Belki ictigin agri kesici geciktirmis olabilir. Erken gebelik testi mi yaptiniz normal kaset test mi?

Konu 2012 de açılmış yalnız. Sonradan fark ettim. F Flower2 yeni konu acsan daha faydalı olur. Meme agrisi da genelde 7 8. haftalarda basliyor. Belki ictigin agri kesici geciktirmis olabilir. Erken gebelik testi mi yaptiniz normal kaset test mi?

normal kaset testi sanırım, eczaneden gebelik testi istiyorum diyince onu verdiler.. benim ilk kızımda meme ağrım olmuştu adet öncesi ve adete 3 gün kala idrar testinde silik çizgi çıkmıştı.. adeti 2-3 gün geçmesine rağmen çıkması gerekmezmiydi?

normal kaset testi sanırım, eczaneden gebelik testi istiyorum diyince onu verdiler.. benim ilk kızımda meme ağrım olmuştu adet öncesi ve adete 3 gün kala idrar testinde silik çizgi çıkmıştı.. adeti 2-3 gün geçmesine rağmen çıkması gerekmezmiydi?
Anladım canim, bazen geç dollenme oldugunda negatif çıkabiliyormus. Tekrarladin mi testi merak ettim. Son durum ne?

Arkadaşlar başka topiklerde soruma cevap alamadım :KK43: bu yüzden yeni topik açtım . 3 aylık evliyim 1,5 ay vajinismusla uğraştım çok şükür bitti artık atlattım . Şimdi bebek istiyorum . Eşimle memuriyet dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz bu nedenle ayda 2 günlüğüne anca görüşebiliyoruz. Ve bu kez 1 hafta beraber kaldık adetime 10 gün vardı ilişki yaşadık 2 kez boşalma gerçekleşti . hamile kalma şansım nedir acaba . adete 10 gün kala hamile kalınırmı ? yumurtlama günümü kaçırdımmı acaba diye düşünüyorum :KK43:( ?
Mer

Back