Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regli gününe 10 gün kala ilişkiye girilerek hamile kalma şansı varmı?
geç yumurtlama olursa ancak o zaman olur. onun dışında biraz zor.
Regli gününe 10 gün kala ilişkiye girilerek hamile kalma şansı varmı?
tabikide hamile kalmış olabilirsin.benim normalde 14 ile 20 yumurtlamam gerekirken ben 25 hamile kalmışım mesela.her zaman çarşıdaki hesap eve uymayabiliyor.tam yumurtlama günlerim diye çalıştık meğer hiç ummadığımız anda oluyormuş bunu anladık :)
Kizlar merhaba ben aranizda yeniyim 1,5 aylik evliyim esim acayip derecede bebek istiyo bende istiyorum ama o istedigi icin daha fazla istiyorum galiba , beklenen regl tarihim 7 mayis daha 7 gun var ama 3 gundur goguslerime dokunamiyorum eskidende boylemiydi bilmiyorum yani regl oncesi agrirdi ama 10 gun oncemi baslardi bilmiyorum birde sag kasigimda ara ar giren dayanilmaz bir agrim var balayi sistiti dedikleri seymi yoksa baska biseymi onuda bilmiyorum doktorami gitsem kuruntumu yapiyorum bu kadar cabuk hamile kalmis olamam dimi
Anladım canim, bazen geç dollenme oldugunda negatif çıkabiliyormus. Tekrarladin mi testi merak ettim. Son durum ne?normal kaset testi sanırım, eczaneden gebelik testi istiyorum diyince onu verdiler.. benim ilk kızımda meme ağrım olmuştu adet öncesi ve adete 3 gün kala idrar testinde silik çizgi çıkmıştı.. adeti 2-3 gün geçmesine rağmen çıkması gerekmezmiydi?
MerArkadaşlar başka topiklerde soruma cevap alamadımbu yüzden yeni topik açtım . 3 aylık evliyim 1,5 ay vajinismusla uğraştım çok şükür bitti artık atlattım . Şimdi bebek istiyorum . Eşimle memuriyet dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz bu nedenle ayda 2 günlüğüne anca görüşebiliyoruz. Ve bu kez 1 hafta beraber kaldık adetime 10 gün vardı ilişki yaşadık 2 kez boşalma gerçekleşti . hamile kalma şansım nedir acaba . adete 10 gün kala hamile kalınırmı ? yumurtlama günümü kaçırdımmı acaba diye düşünüyorum
( ?