Regli düzenli olursa gebelik ihtimali artmış mı olur?

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
187
66
27
Ağustos ayında hsg çekildi son son üç aydır düzenli regli oluyorum ondan önce 2 ay olmadığım oluyordu.Düzenli inositol kullanmaya başladım pkos var regli düzene girerse gebelik ihtimali artar mı 15 ay oldu gebelik oluşmadı

Düzenli olanların da olmuyor nasip kismet işi bu vardır bir vakti zamanı pcos bende pcosum gebe kaldım doğal yolla ama kaybettim o ayrı yumurtanın gelişip çatlaması önemli olan düzenli olup yumrutasi tam gelişmeden çatlayan da var tabi düzene girerse olma ihtimali de artar inşallah tez zamanda olur

Tedaviye başlamadım ama başlarsam yumurtanın gelişip çatlayamadığını anlayıp ona göre mi ilaç veriyorlar inşallah olur çok istiyorum anne olmayı regli düzene girer gibi olunca umutlandım

Tedaviye başlamadım ama başlarsam yumurtanın gelişip çatlayamadığını anlayıp ona göre mi ilaç veriyorlar inşallah olur çok istiyorum anne olmayı regli düzene girer gibi olunca umutlandım
Allah hayırla nasip etsin evet şans artiyor ama meslea ben pkosum normal sağlıklı arkadaşımdan once hamile kaldım nasip işi bunlar

Yumurtlamayi destekliyor sonra catlatiyor gün söylüyor bu yumurta takibi yapıyor bunu ovulasyon testi ile sende yapabilirisin yumurtlama gününu bilirsen şans atarar

Yumurtlamayi destekliyor sonra catlatiyor gün söylüyor bu yumurta takibi yapıyor bunu ovulasyon testi ile sende yapabilirisin yumurtlama gününu bilirsen şans atarar
Ovülasyon testi bir kez denemiştim pik ve çatlama gördüm ama olmadı hiç gebelik inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…