• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli döngüm kısalmaya başladı pcos var bebeğim olsun istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi bodis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bodis

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2023
222
78
18
27
Evleneli 19 ay oldu hiç gebelik oluşmadı eşimde sorun yok bende pcos var regli döngüm düzensiz 5 aydır inositol kullanıyorum ve 40 50 günde olurdum şimdi 24 26. günde bir regli oluyorum bu neden oluyor?

Evleneli 19 ay oldu hiç gebelik oluşmadı eşimde sorun yok bende pcos var regli döngüm düzensiz 5 aydır inositol kullanıyorum ve 40 50 günde olurdum şimdi 24 26. günde bir regli oluyorum bu neden oluyor?

Bu iyi birşey bence kötü olan 40-50 günde olması. Ben de inositol kullandıktan sonra adetlerim düzelmeye başladı

Bu iyi birşey bence kötü olan 40-50 günde olması. Ben de inositol kullandıktan sonra adetlerim düzelmeye başladı
İnositolden sonra düzelmeye başladı şimdi de ne zaman yumurtlama oldu onu bilemiyorum reglim uzun sürüyor

Hangi marka kullanıyorsunuz ?

Back