Regli dönemine az kala hamile kalanlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz????

Simgecik6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
597
305
103
Ben bu ayın 20 sinde ovulasyon testine göre yumurtladım ama Mart 1 de su gibi akıntım geldi aynı yumurtlama akıntısı gibi adet olmama da 3 gün vardı ov testimi tekrarladım yine koyu çıktı o günde ilişki oldu aslında günüm geçti diye düşündüğüm için çokta yatmadım kalktım hemen regl gecikti şuan gebelik testleri negatif gösteriyor acaba 2 defa yumurtladımda ikincisinde mi bişey oldu anlamadım regl az kala hamile kalan varsa lütfen yardımcı olun arkadaşlar

Sanırım kan testi yaptırmadan bu durumu öğrenemezsiniz yeni oluşum başladıysa idrar testleri pozitif göstermez. Inşallah hamilesinizdir

Canım öyle zor bir.soru sormuşsun ki ancak Allah bilir. Sabret meliisin . Kafaya taktikca kafanada olmaz...

Merhaba, 20sinde yumurtladıysan en erken 13-14 gün sonra yani 4 veya 5 mart bat günün olurdu eğer 1 martta tekrar yumurtladıysan da 14-15 mart güncel adet günün olur. Ben de bu ay geç yumurtladım bana böyle açıklama yapılmıştı

Canım öyle zor bir.soru sormuşsun ki ancak Allah bilir. Sabret meliisin . Kafaya taktikca kafanada olmaz...

Doğru söylüyorsun canım benim inşallah hakkımda hayırlısı olur inşallah güzel haberler veririm Burdan ama olmazsa da yinede rabbim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…