• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 6 gün kala bu kadar koyu çift çizgi?

averg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2024
8
2
1
29
Merhabalar daha önce düşük yaptım. Üzerinden 2 adet dönemi geçti. Bugün itibariyle regl olmama 6 gün var. Ancak karnımda ağrılar hissediyordum ara ara ve inanılmaz bir bel ağrım vardı. Dayanamadım bir erken gebelik testi yaptım. Anında bu şekilde koyu çift çizgi gördüm. Bu kadar erken bu kadar koyu çizgi çıkar mı? Yarın yine test alacağım ve kan vereceğim ama sizlerin de tecrübesinden yararlanmak istedim. Yorumlarınız nedir 🙏🏼

Eklentiler

• 10FF41A2-CB4A-4804-AD00-BE871174572C.jpeg
    10FF41A2-CB4A-4804-AD00-BE871174572C.jpeg
    107,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba inşallah hamilesindir.🤲🏻
Benimde ilk gebeliğim düşüktü.
Benimde üzerinden iki adet dönemim geçti bende de belirtiler var adetim de 3 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻 Sonucunu merak ediyorum

Merhabalar daha önce düşük yaptım. Üzerinden 2 adet dönemi geçti. Bugün itibariyle regl olmama 6 gün var. Ancak karnımda ağrılar hissediyordum ara ara ve inanılmaz bir bel ağrım vardı. Dayanamadım bir erken gebelik testi yaptım. Anında bu şekilde koyu çift çizgi gördüm. Bu kadar erken bu kadar koyu çizgi çıkar mı? Yarın yine test alacağım ve kan vereceğim ama sizlerin de tecrübesinden yararlanmak istedim. Yorumlarınız nedir 🙏🏼
Gebelik olabilir.
Rabbim gölüne göre versin inşallah 🙏
Umarım güzel haberler alırsın

hcg düşükten sonra sıfırlanmıştı değil mi eminsen o konuda bu erken döllenme olmuş olabilir ☺️ sanırım test awox benim 38 ken böyle koyu göstermişti

Merhaba inşallah hamilesindir.🤲🏻
Benimde ilk gebeliğim düşüktü.
Benimde üzerinden iki adet dönemim geçti bende de belirtiler var adetim de 3 gün gecikti ama test yapmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşamak istemiyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah 🤲🏻 Sonucunu merak ediyorum
İnşallah siz de güzel haberler alırsınız bence 3 gün gecikme varsa test yapın. Genelde 2 adet dönemi sonrasında sağlıklı gebelik olur diyor doktorlar ama nasip

hcg düşükten sonra sıfırlanmıştı değil mi eminsen o konuda bu erken döllenme olmuş olabilir ☺️ sanırım test awox benim 38 ken böyle koyu göstermişti
Yani hiç test yaptırmadım beta konusunda ama 2 kez regl dönemi geçirdim ve kürtaj olmuştum kendiliğinden düşmemişti o nedenle böyle bir sorun olacağını sanmıyorum

Benimde 6 gun var erkende cikmadi simdi normal yaptim boyle cikti görünüyor mu

Eklentiler

• 20250123_170918.jpg
    20250123_170918.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 15
  • 20250123_170434.jpg
    20250123_170434.jpg
    121,7 KB · Görüntüleme: 15
Benimde 6 gun var erkende cikmadi simdi normal yaptim boyle cikti görünüyor mu
Ben göremedim maalesef ama zaten normalde çıkma şansı 6 gün kala bence yok. Bi de zaten 6 gün kala bence çok erken zaten benimkinin istisna olduğunu düşünüyorum. Beklemeye devam edin kimininki regl geçtikten sonraki hafta falan çıkıyor

Back