Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var var gordugum ki baya yapmissiniz testi, bence tekrarlayin adet gecikmenizle beraber <3 hayirli ugurlu olsun simdiden saglikla gelsiiiin, denemeyi hangi gunler yapmistiniiiz yumurtlama gunu hesaplamasi yapmis miydiniz?Ay insallah vardır 1bucuk sene önce mol gebelik geçirdim suan çok istediğim bir gebelik![]()
Kızlar görselleri ekledim adete 4 kala akşam test yaptım silik çıktı , bu sabah adete 3 kala ilk idrar ile yine yaptım yine silik gözle daha çok görülüyor sizce var mı?
Benim de kasık batmalarım var suan 3 günüm varHamileliğe dair ne gibi belirtileriniz fark şuan? Benimde 4-5 günüm var. Ve hiç belirtim yok. Ara sıra kasık batması.
Ya çok teşekkür ederim dua edinCanım hayırlı olsun kan ver![]()
Var canım. Duâlarım seninle. Sağlıkla ilerler inşallahYa çok teşekkür ederim dua edin![]()
Bu kez hiç planlamadım eşim iş gezisindeydi bu ay sadece dört kez beraberligimiz oldu yumurtlama dönemindevar var gordugum ki baya yapmissiniz testi, bence tekrarlayin adet gecikmenizle beraber <3 hayirli ugurlu olsun simdiden saglikla gelsiiiin, denemeyi hangi gunler yapmistiniiiz yumurtlama gunu hesaplamasi yapmis miydiniz?
İnsallah çok teşekkür derim Allah razı olsunYa çok teşekkür ederim dua edin![]()
ovulasyon testi yapmayip uygulamadna mi takip ettiniz o halde, her test var gosteriyor hersey gonlunuzce olsun evet guzelce kan veriiiin :)Bu kez hiç planlamadım eşim iş gezisindeydi bu ay sadece dört kez beraberligimiz oldu yumurtlama döneminde![]()
Evet evet uygulamadan takip ettim sadeceeeovulasyon testi yapmayip uygulamadna mi takip ettiniz o halde, her test var gosteriyor hersey gonlunuzce olsun evet guzelce kan veriiiin :)
ayy gozunuz aydin o zaman <3 bizi haberdar ediiin kandan sonra daEvet evet uygulamadan takip ettim sadeceee
Tabi haber vereceğimayy gozunuz aydin o zaman <3 bizi haberdar ediiin kandan sonra da
Yaptırdım canım 59,87ayy gozunuz aydin o zaman <3 bizi haberdar ediiin kandan sonra da