Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var var gordugum ki baya yapmissiniz testi, bence tekrarlayin adet gecikmenizle beraber <3 hayirli ugurlu olsun simdiden saglikla gelsiiiin, denemeyi hangi gunler yapmistiniiiz yumurtlama gunu hesaplamasi yapmis miydiniz?Ay insallah vardır 1bucuk sene önce mol gebelik geçirdim suan çok istediğim bir gebelik
Kızlar görselleri ekledim adete 4 kala akşam test yaptım silik çıktı , bu sabah adete 3 kala ilk idrar ile yine yaptım yine silik gözle daha çok görülüyor sizce var mı?
Benim de kasık batmalarım var suan 3 günüm varHamileliğe dair ne gibi belirtileriniz fark şuan? Benimde 4-5 günüm var. Ve hiç belirtim yok. Ara sıra kasık batması.
Ya çok teşekkür ederim dua edinCanım hayırlı olsun kan ver
Var canım. Duâlarım seninle. Sağlıkla ilerler inşallahYa çok teşekkür ederim dua edin
Bu kez hiç planlamadım eşim iş gezisindeydi bu ay sadece dört kez beraberligimiz oldu yumurtlama dönemindevar var gordugum ki baya yapmissiniz testi, bence tekrarlayin adet gecikmenizle beraber <3 hayirli ugurlu olsun simdiden saglikla gelsiiiin, denemeyi hangi gunler yapmistiniiiz yumurtlama gunu hesaplamasi yapmis miydiniz?
İnsallah çok teşekkür derim Allah razı olsunYa çok teşekkür ederim dua edin
ovulasyon testi yapmayip uygulamadna mi takip ettiniz o halde, her test var gosteriyor hersey gonlunuzce olsun evet guzelce kan veriiiin :)Bu kez hiç planlamadım eşim iş gezisindeydi bu ay sadece dört kez beraberligimiz oldu yumurtlama döneminde
Evet evet uygulamadan takip ettim sadeceeeovulasyon testi yapmayip uygulamadna mi takip ettiniz o halde, her test var gosteriyor hersey gonlunuzce olsun evet guzelce kan veriiiin :)
ayy gozunuz aydin o zaman <3 bizi haberdar ediiin kandan sonra daEvet evet uygulamadan takip ettim sadeceee
Tabi haber vereceğimayy gozunuz aydin o zaman <3 bizi haberdar ediiin kandan sonra da
Yaptırdım canım 59,87ayy gozunuz aydin o zaman <3 bizi haberdar ediiin kandan sonra da