Gebeliğe Hazırlık Regle 3 gün kala kanda gebelik testi ve lekelenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

butterfly04

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
101
-85
Merhaba kızlar. 1 haftadır kahverengi akıntı/lekelenme yaşıyorum. 23 Mayısta başladı. (Son adet tarihim 4 mayıstı ancak bu ay 3 gün gecikti.) beklenen adet tarihimde 1 Haziran.
Ben 29 mayısta lekelenme var diye doktora gittim beta 13 tü.. yani regle 2 gün kala baktırdım.
bu değer çok mu düşük? Doktor muhtemelen adet olursun olmazsan 10 gün sonra yine gel dedi. Lekelenme devam ediyor. Kafam çok karışık... lütfen yardım edin

Kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz veya üstüne görme dedikleri durum olabilir
Sizin için en hayırlısı sağlıklısı olsun ❤

Bu kadar uzun sürer miydi acaba üstüne görme?
acaba çok mu acele ettim kanda baktırmak için
Çok teşekkür ederim ama her yerde bir şey yazıyor, çok endişeleniyorum

Bu kadar uzun sürer miydi acaba üstüne görme?
acaba çok mu acele ettim kanda baktırmak için
Çok teşekkür ederim ama her yerde bir şey yazıyor, çok endişeleniyorum
En iyi cevabı doktorunuz verebilir
Dedigim gibi kimyasal olabilir keşke daha fazla bilgim olsaydı yardimci olurdum belki bilenler yazarlar çok geçmiş olsun

her lekelenme kotuyle sonuclanmaz mıktarı coksa kımyasal dıye ondan dusunmustur doktorun.. 13 bhcg yumurtlamadan sonrakı 9. yada 10.gun degerı gıbı. dınlen duzgun beslen ve kendıne dıkkat et. tekrar olcturmende fayda var pazartesı en azından ıcın rahatlar . bu halde 10 gun beklemek bu stressle zarardan baska bısı olmaz. rabbım yardım etsın de tutunsun. stres yapma . kımyasalsa adet olur gıbı sonlanıcaktır. yerlesme kanaması 1 2 gunu gecmez.

Yumurtlama tarihi 16 mayıstı..
ben de bilmiyorum elimde değil doktor da net bir şey demedi. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Burda da birçok konu okudum ama bu kadar uzun lekelenme yaşayan var Mıdır ki?

rengi kahverengi. Hareket edince akıntı oluyor ama her tuvaleette mutlaka damla damla kahverengi oluyor. Ben de ne olduğunu anlamadım.

P.tesi tekrardan kan verip degerinize baktirin 10 gun bu sekilde stres yapmamis olursunuz en azindan

Ablaminda sürekli kanaması oldu lekelenme felandegil ama Allah'a şükür çok tatlı bir yeğenim oldu korkmayin Allah büyük nasibi varsa sizinle kalır

İnşallh bakacağım..
çok teşekkür ederim umut verdiniz gerçekten..
ben de çok tedirginim hareket etsem düşecek ruh haline girdim

Sakin ol cnm .Allah büyük. Pazartesi kan ver takip et... Sonra istersen başka bir doktordan da fikir alabilirsin. Nasibinde varsa bebiş gelecek mutlaka.

Sonuc ne oldi merak ettim. Ben de adet gördüm fakat normlde 6 gun surerdi bu sefer 8.gun lekelenmeler oluyor hala neler oluyor anlamadimm

O ne biçim doktor ya en azından bi progestan vermesi gerek sonuçta hamilelik var tutunsun diye ilaç vermesi şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…