• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 3-4 gun kala lekelenme

Happyyear34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
413
118
53
Hanimlar selam, reglime 3-4 gun kala maydanoz kuru icmistim ictikten sonra kahverengi lekelenmem oldu, sonra farkettim ki maydanoz regli sokturuyormus sizce reglimi erken mi getirdi yoksa eski kanimi sokturdu tam anlamadim. Yerlesme kanamasi olcagini sanmiyorum cunku yakinlasmam reglime 5 gun kala oldu yani bu kadar erken olucagini sanmiyorum. Sizce reglim mi basladi?

Hanimlar selam, reglime 3-4 gun kala maydanoz kuru icmistim ictikten sonra kahverengi lekelenmem oldu, sonra farkettim ki maydanoz regli sokturuyormus sizce reglimi erken mi getirdi yoksa eski kanimi sokturdu tam anlamadim. Yerlesme kanamasi olcagini sanmiyorum cunku yakinlasmam reglime 5 gun kala oldu yani bu kadar erken olucagini sanmiyorum. Sizce reglim mi basladi?
Kizlar bugun acik kirmizi renkli kanamam oldu pedden anlasilmiyo diye pecete koydum ama defalarca degislendim bu yerlesme kanamasi degil regl dir dimi? Keza basim ve karnim cok agriyor

Back