How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Regle 10 gün kala...

mminis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
244
167
53
29
Merhaba kızlarrr, henüz 1 aylık evliyim.:KK68:
Reglime yaklaşık 10 gün var,
Kasığımın sol kısmında ara ara kramp şeklinde hafif ağrılar oluyor, ve iştahsızlık var. Göğüslerde bir ağrı veya hassasiyet yok, ancak benim regl dönemlerimde de göğüslerde bir fark olmuyordu. Mide bulantım var ama sabahları olmuyor, gün içinde midem bulanıyor.. özellikle yemek yedikten sonra.
hamişş olabilir miyim bilmiyorum. Aslında çok istekliyim ve çok sabırsızlanıyorummm :oops: bir fikriniz var mı?

adete 10 kala bulantı olmaz fakat kasık ağrıları belirti olabilir
üç gün sonra test yap çıkar

adete 10 kala bulantı olmaz fakat kasık ağrıları belirti olabilir
üç gün sonra test yap çıkar
Cevabınız için teşekkür ederiiim. Ay çok sabırsızım aslında ama korkuyorum da negatif çıkıcak diye, 3 gün sonra yapacağım testten kesin bir sonuç alır mıyım acaba, yoksa adetin gecikmesini mi beklesem :110:

Cevabınız için teşekkür ederiiim. Ay çok sabırsızım aslında ama korkuyorum da negatif çıkıcak diye, 3 gün sonra yapacağım testten kesin bir sonuç alır mıyım acaba, yoksa adetin gecikmesini mi beklesem :110:

daha yolun başındasın :) ilk ayın denemelerde
üç gün sonra kan ver istersen
gönlünce olsun

:KK72:
Çokk teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahh :) sizin de her şey gönlünüzce olsun:KK68:

amin sağol canım
madem yeni başladın sana birkaç tavsiye de vereyim

adet döngü sürene göre yumurtlama zamanını hesap et
iki güne bir mutlaka ilişki olsun
özellikle gebe kalabileceğin sadece 5-6 gün var
onları kaçırma

amin sağol canım
madem yeni başladın sana birkaç tavsiye de vereyim

adet döngü sürene göre yumurtlama zamanını hesap et
iki güne bir mutlaka ilişki olsun
özellikle gebe kalabileceğin sadece 5-6 gün var
onları kaçırma
Tavsiyeniz için teşekkür ederimmm :))

Kasığımın sol kısmında ara ara kramp şeklinde hafif ağrılar oluyor, ve iştahsızlık var. Göğüslerde bir ağrı veya hassasiyet yok, ancak benim regl dönemlerimde de göğüslerde bir fark olmuyordu. Mide bulantım var ama sabahları olmuyor, gün içinde midem bulanıyor.. özellikle yemek yedikten sonra.
hamişş olabilir miyim bilmiyorum. Aslında çok istekliyim ve çok sabırsızlanıyorummm :oops: bir fikriniz var mı?
Merhaba canım ben de 2 yıllık evliyim ve 2.denememiz. Senin gibiyim bugün bat 9... inş hamişizdir ama bende henüz bir belirti yok:dondurma:

Canımm benim ya inşallaah, sende hangi belirtiler varrrr :)
Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah...
Bende düne kadar belirti yoktu lakin bugün azııcık bir karın ağrım var.. Belki psikolojiktir :bicak: sende ne gibi belirtiler var?

Günaydın kızlar güzel bir gün olsun inşallah...
Bende düne kadar belirti yoktu lakin bugün azııcık bir karın ağrım var.. Belki psikolojiktir :bicak: sende ne gibi belirtiler var?
Günaydın canım :KK25: ben de bikaç belirti var ama ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum ya... inanılmaz kafama takıyorum çünkü, ayy sürekli buradayım bir şeyler okuyorum falan :KK49: ben de ara ara kasık ağrısı oluyo, gaz problemi var bir de gün içinde yemeklerden sonra bulantı... dün mide ağrım oldu biraz ama mide ağrır mı ya? Bir de normalde çok akıntım olurdu evlenmeden once falan şu şıralar hiç akıntı yok :olamaz: göğüslerde hassasiyette yok ama benim regl dönemlerimde de olmuyordu hiç.

Ay çok güldüm aşkım regli e 10 gün kala bukadar belirtiyi nerden buldun. Bir dur ya daha zaten hangi ara yaptın. Bunları hissetmen için en az 5 haftalık olman lazım. Kendini kandırma ve olacakların önüne geçme. Bu beklentiler yormalar seni olumsuz etkiler zamana bırak.
Valla karnım şişti diceksin diye çol korktum ya☺

Ay çok güldüm aşkım regli e 10 gün kala bukadar belirtiyi nerden buldun. Bir dur ya daha zaten hangi ara yaptın. Bunları hissetmen için en az 5 haftalık olman lazım. Kendini kandırma ve olacakların önüne geçme. Bu beklentiler yormalar seni olumsuz etkiler zamana bırak.
Valla karnım şişti diceksin diye çol korktum ya☺
Ahahah ya o kadar haklı bir yorum ki, gerçekleri yüzüme vurduğun için çok sağol kuzum. :KK36: Ciddi anlamda ben çok kendimi dinliyorum ya. Zaten kimseye de bahsetmiyorum ama inanılmaz kafama takıyorum galiba psikolojik dediğin gibi. Napıyım elimde değil o_O

psikolojik hepsi canım takma çok nolursa olsun olacakların önüne geçemezsin işte öyle düşün.... bu konuyu ne kadar az düşünürsen o kadar hayırlı olur senin için.. yani ruh sağlığımız açısından :KK47::dondurma:
Ben geçen ay sürekli senin gibi forumda gezindim gezindim kafayı üşüttüm en sonunda dayanamadım erken gebelik testi yaptım koskocaman bir negatif. Hüsrana uğradım ilk denemem olmasına rağmen yıkımdı.. Artık frenliyorum kendimi...:eek: belirtileri okuma ve adet günü geçene kadar da test yapmamaya çalışalım bencee
:KK49:

psikolojik hepsi canım takma çok nolursa olsun olacakların önüne geçemezsin işte öyle düşün.... bu konuyu ne kadar az düşünürsen o kadar hayırlı olur senin için.. yani ruh sağlığımız açısından :KK47::dondurma:
Ben geçen ay sürekli senin gibi forumda gezindim gezindim kafayı üşüttüm en sonunda dayanamadım erken gebelik testi yaptım koskocaman bir negatif. Hüsrana uğradım ilk denemem olmasına rağmen yıkımdı.. Artık frenliyorum kendimi...:eek: belirtileri okuma ve adet günü geçene kadar da test yapmamaya çalışalım bencee
:KK49:
Evet zaten bir yanım test yap diyor ama kesinlikle yapmayacağım, beklemedeyim. Bat gelsin geçsin bir bakalım. İnsan engelleyemiyor böyle yorumları, belirtileri okumayı falan.
Söylediğin gibi hepimiz için en hayırlısı olsun canım benim :KK36:

Ahahah ya o kadar haklı bir yorum ki, gerçekleri yüzüme vurduğun için çok sağol kuzum. :KK36: Ciddi anlamda ben çok kendimi dinliyorum ya. Zaten kimseye de bahsetmiyorum ama inanılmaz kafama takıyorum galiba psikolojik dediğin gibi. Napıyım elimde değil o_O
Haklısın bende bunları tam 8 ay yaşadım kaç test yaptım bir bilsen. Ama rahat ol relaxxx. Kendini bıraktığın hesap kitap yapmadığında süpriz yumurtan gelecek . Sabır.

Evet zaten bir yanım test yap diyor ama kesinlikle yapmayacağım, beklemedeyim. Bat gelsin geçsin bir bakalım. İnsan engelleyemiyor böyle yorumları, belirtileri okumayı falan.
Söylediğin gibi hepimiz için en hayırlısı olsun canım benim :KK36:

Canım idrar testi için çok çok erken. Adete 3 gün kala yapmanı öneririm. Ama kan testini daha erken yaptırabilirsin.

Back