• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regle 10 gün kala ilişki sonrası kanama yardım edin lütfen :(

eilenn

Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz ?
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
6.798
8.408
198
Kizlar öncelikle merhaba yaklasik 8 aylık evliyim sat 17.12.2014 ten beri eşimle Korunmasız ilişkiye giriyoruz dün gece ilişkiden sonra benden kan geldiğini farkettim peçeteyle sildikce geliyordu bugunde açık kahve gibi bir akıntı geliyor Avusturya hastanesine gittim muayenede çok canımı yaktı görünürde birsey yok dedi kan tahlili ve idrar tahsilini bakmam gerekiyor dedi ve 250 tl hesap çıkardılar bende sadece 80 tl muayene ücretini ödeyip çıktım hiç memnun kalmadı çok canımı yaktı ve sorularımı net cevap alamadım tahliller den sonra konuşalım dedi.. 2 aydır şiddetli ağrı ile regl oluyorum yarın kendi doktoruna gideceğim benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa içimi rahatlatabilirmi ilk defa ilişki sonrası kanama yaşadım ve endişeliyim...

Kizlar öncelikle merhaba yaklasik 8 aylık evliyim sat 17.12.2014 ten beri eşimle Korunmasız ilişkiye giriyoruz dün gece ilişkiden sonra benden kan geldiğini farkettim peçeteyle sildikce geliyordu bugunde açık kahve gibi bir akıntı geliyor Avusturya hastanesine gittim muayenede çok canımı yaktı görünürde birsey yok dedi kan tahlili ve idrar tahsilini bakmam gerekiyor dedi ve 250 tl hesap çıkardılar bende sadece 80 tl muayene ücretini ödeyip çıktım hiç memnun kalmadı çok canımı yaktı ve sorularımı net cevap alamadım tahliller den sonra konuşalım dedi.. 2 aydır şiddetli ağrı ile regl oluyorum yarın kendi doktoruna gideceğim benim gibi bu durumu yaşayan arkadaşlar varsa içimi rahatlatabilirmi ilk defa ilişki sonrası kanama yaşadım ve endişeliyim...[/ merhaba anlattiklarina göre bu hastaneye bir daha gitme derim ayrıca yerlesme kanamasi olabilir altdan muane etmeleri çok yanlis geldi adetini bekle gecikirse test yaparsın ayrıca çok masraf çıkarmışlar sana birde pembemsi miydi ilk gelen kanama

Telden yazıyorum hatalardan dolayı kusura bakmayın bence yerlesme kanamasi olabilir altdan muaneyi kabul etmeseydin keske emin olana kadar

Telden yazıyorum hatalardan dolayı kusura bakmayın bence yerlesme kanamasi olabilir altdan muaneyi kabul etmeseydin keske emin olana kadar
tesekkur ederim cvp yazdığın icin canım ilk deneme ya hiç ihtimal vermedim aslında çokta ağrım oldu dayanamadım bebek olsa bile hem alttan baktı hemde ultrason ile birseyler görmesi gerekmiyormuydu üstelik ben Korunmasız ilişki olduğunu bebek için bu ay ilk deneme yaptığımızı söylediğimde betahcg istemesini bekledim

Canım benim bu kadar küçük bir bebegi ultsayonda gormesi imkansiz yeni oluşan birseyse altdanda goremeyebilir kan testindede en az iki hafta sonra ogrenirsin adet olmamissin daha kana karismasininda belli bir suresi var bak netden ona göre beta hcgne baktirrirsin ama ben olsam gebelikten supeleniyorsam altdan baktirmazdim beklerdim biraz daha gebe degilsem yaptirirdim dusuge yol açtığını biliyorum doktorlar bunu yapıyorlar ama cevremden duyduğum gördüğüm kadarıyla zararlı

Canım benim bu kadar küçük bir bebegi ultsayonda gormesi imkansiz yeni oluşan birseyse altdanda goremeyebilir kan testindede en az iki hafta sonra ogrenirsin adet olmamissin daha kana karismasininda belli bir suresi var bak netden ona göre beta hcgne baktirrirsin ama ben olsam gebelikten supeleniyorsam altdan baktirmazdim beklerdim biraz daha gebe degilsem yaptirirdim dusuge yol açtığını biliyorum doktorlar bunu yapıyorlar ama cevremden duyduğum gördüğüm kadarıyla zararlı
İnşallah varsada kötü sonuçlanmaz

İçini ferah tut iyi haberlerini alırız insallah

:KK16:Çok teşekkür ederim desteğin için

Bugün kendi doktorum olan Çamlıca Erdem Hastanesindeki Tülay KAYA ya muayene oldum korunmasız ilişki yaşadığımızı söyledim ve ilişki sonrası kan geldi dediğin için alttan muayene edeceğim ama bunun gebelik mevcutsa zararı olmayacak şekilde yapacağım dedi ve smear testi için sıvı aldi biraz enfeksiyon gördüğünü söyledi ve yine belki gebelik olabilir buna göre ilaç vereceğim rahimin ve yumurtaların tertemiz çok güzel dedi içimi rahatlattı şükürler olsun

Back