Tesekkur ederim insallahVar gibi duruyor. Hayırlı olsun. Emin olmak için farklı markalardan test yapabilirsiniz veya kan testi yaptırabilirsiniz
Bence gebelik var henüz çok yeniTesekkur ederim insallah
Ya inşallah dediginiz gibidirBence gebelik var henüz çok yeni
Inşallah dediginiz gibidir. Adet olmazsam kan veririmBence var ben de tam yumurtlamanın 15. günü öğrendim
Ya inşallah teşekkür ederim. Inşallah bende de oyle olurBence var bende bu siliklikle öğrendim gebeliğimi hayırlı olsun
Benim de bu şekildeydi hatta biraz daha koyu , kan testinde pozitif çıktı , bence kan verin şüpheniz kalmasınBenimkide 3 gün var reglime böyle çıktı
Eki Görüntüle 3478923
Kan testimde 12.18 çıktı pozitif mi yoksa negatif?!Benim de bu şekildeydi hatta biraz daha koyu , kan testinde pozitif çıktı , bence kan verin şüpheniz kalmasın
Pozitif hayırlı olsun çok erken yakalamışsınız . İki güne bir iki katı artış olup olmadığını takip edin bir hafta sonra doktora gidin 1500 lerde kese 4000 lerde bebek kalp atışı duyabilirsiniz ? Son adet tarihiniz neydiKan testimde 12.18 çıktı pozitif mi yoksa negatif?!
Kan değeriniz düşük çıkmış , kimyasal ya da boş gebelik olma ihtimaline karşı hemen doktordan randevu alın, umarım sağlıklı şekilde artar değerlerinizKan testimde 12.18 çıktı pozitif mi yoksa negatif?!
Kesin mi yani pozitif mi , geçen ayin 19 da adet gördümPozitif hayırlı olsun çok erken yakalamışsınız . İki güne bir iki katı artış olup olmadığını takip edin bir hafta sonra doktora gidin 1500 lerde kese 4000 lerde bebek kalp atışı duyabilirsiniz ? Son adet tarihiniz neydi
Teste göre öyle kan verip kesinleştirinKesin mi yani pozitif mi , geçen ayin 19 da adet gördüm
Kan testinde 12.18 çıktıTeste göre öyle kan verip kesinleştirin
Kesin hamilesiniz artışınızı düzenli takip l edinKan testinde 12.18 çıktı
İnşallahKesin hamilesiniz artışınızı düzenli takip l edin