Reglden sonra pozitif çıkan test

papatyagil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
126
224
Hanımlar merhaba. Kafam şu an çok karışık yardımcı olursanız sevinirim. Ben 8 Mayıs'ta regl oldum ve beş gün kadar sürdü. Ancak iki üç gündür çok hafif kanama görüyorum. Bu da beni şüphelendirdi ve test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Şimdi ben hamile olabilir miyim, veya kimyasal gebelik gibi bir şey olabilir mi? Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar yardım edebilir mi lütfen.

Reglden sonra korunmasız ilişki yaşadıysanız olabilir neden olmasın. Yerleşme kanaması olabilir ara kanama dediginiz şey. Ama o da bu kadar erken olabilir mi onu bilmiyorum. Çok çok erken gerçekten

Kimyasal ya da dış gebeliği burdan teşhis edebileceğimizi zannetmiyorum.

Hastanede kan testi verirseniz kesin sonuç alırsınız. Acilde yapıyorlar mı emin değilim ama ben olsam denerim şansımı. Gebelik varsa emin olursunuz.

Hayirlisi olsun.
Hemen reglin arkasindan pozitif cikti ise bence doktora gidin ; ustune gorme olabilir. Dusuk olmus olabilir bir suru neden var.
Bu arada -regli- degil de -regl- yazarak dogru kelimeyi kullandiginiz icin sizi tebrik ederim sahsima.

Bir hafta sonra tekrar test yapın hatta dr randevusu alın . Hayırlı olsun inşallah . Ayyy bebişleri banyo yaptırdıktan sonra öpmeye doyamazdım . O günler gözümün önüne geldi şimdi 😍😍😍

Yarın hemen doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama bugünden sabırsızlandığım için bir sormak istedim. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Bittikten sonra ilişki oldu mu? Eğer olduysa zaten döllenmeden 8 9. Gün silik çıkar yok ilişki olmadıysa zaten silik çıkmaz test bozuktur

Eğer varsa reglin arkasindan pozitif cikmamistir, siz 3 4 haftalik hamilesinizdir üzerine görme durumu olmustur.
Yani kendinizi 3 5 gunluk hamile gibi dusunmeyin bence.
En iyi cevabi kan tahlili ve dr verir

Reglden sonra ilişki oldu ama testte çıkması çok erken olduğu için emin olamadım. Diğer yandan regl başlangıcından sonra da 10 gün geçmiş kimyasal olsa hala pozitif çıkar mı onu da bilmiyorum. Bu arada üstüne görme gibi değildi, her zamanki gibiydi yani öyle kanama miktarı az filan değildi.
Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim şu an kafam karışık olduğu için sevinemedim ama inşallah hamileyimdir.
Ayrıca tekrar test yaptım yine silik çizgi çıktı. Hayırlısı artık.

Ben ya 1 yada 2 kere üstüne gördüm
Ögrendigimde tekrar kanamam olmustu
Düşük tehlikesi dendi o zamanda
Bir dr. Gidin belkide 1 aylik hamilesiniz

Hanımlar merhaba. Kafam şu an çok karışık yardımcı olursanız sevinirim. Ben 8 Mayıs'ta regl oldum ve beş gün kadar sürdü. Ancak iki üç gündür çok hafif kanama görüyorum. Bu da beni şüphelendirdi ve test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. Şimdi ben hamile olabilir miyim, veya kimyasal gebelik gibi bir şey olabilir mi? Bu konuda bilgisi veya tecrübesi olanlar yardım edebilir mi lütfen.

Annemde de öyle olmuştu. Doktor döllenme regl olmanızdan önce olmuş demişti. Olabiliyor bu tarz durumlar kimyasal gebelik olmayabilir. Bence doktora gidin

Bende öğrendiğimde iki haftlıktı bebeğim dayanamamış test yapmıştım doktor hamilesn demişti 2 haftlık ama haftaya gel demişti kanamam olmamıstı ama bilmiyorum iki haftalıkken de anlaşılıyor mu doktor dedi diye yazdım ben ikinci silik çizgi bide testi yaptıktan 5 dkka sonra görmüştüm hakkınızda hayırlı olsun inşallah

Merhaba, ben bu ay aşılama oldum aşılamadan 12 gün sonra açık kahverengi leke geldi sonra baya koyu renge döndü çamur gibi 4 gündür böyle geliyor ara ara çoğalıyor özellikle sabah yataktan kalkıp tuvalete gittiğimde daha fazla gelmiş oluyor bugün biraz daha arttı hatta pıhtılı kan geldi ama sonra yine leke, adet sancısı çekerim ben her ay bugünde çektim genellikle ağrdan sonra kan gelir ama gelen giden yok hala sadece leke geliyor ara sıra artıyor sorum şu üstüne görüyor olabilir miyim? Daha önce üstüne görme yaşamış olanlar bu şekilde mi yaşadı yoksa adet mi olacağım? Test yapmak istemiyorum negatifi görmekten çok yoruldum😢

Yerleşme kanamasıdir kan verip açığa çıkması lazim ben yaşadım o durumu bire bir cozulmeyen adet kanaması gibiydi uccay yattım ilaç kullanıp

Merhaba, ben bu ay aşılama oldum aşılamadan 12 gün sonra açık kahverengi leke geldi sonra baya koyu renge döndü çamur gibi 4 gündür böyle geliyor ara ara çoğalıyor özellikle sabah yataktan kalkıp tuvalete gittiğimde daha fazla gelmiş oluyor bugün biraz daha arttı hatta pıhtılı kan geldi ama sonra yine leke, adet sancısı çekerim ben her ay bugünde çektim genellikle ağrdan sonra kan gelir ama gelen giden yok hala sadece leke geliyor ara sıra artıyor sorum şu üstüne görüyor olabilir miyim? Daha önce üstüne görme yaşamış olanlar bu şekilde mi yaşadı yoksa adet mi olacağım? Test yapmak istemiyorum negatifi görmekten çok yoruldum😢
Test yapmaktan bişey kaybetmezsiniz yerleşme kanaması olabilir ne kadar yorucu olsa da üstte de yazdım banada sağlıksız denildi hiç yerimden kalmadım Allah nasip edecek şuan çok şükur 6 aylık bı kıza sahibim .

X