How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Regl'den önce hamilelik ?

yeliz_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba ...
Sorum şu :
Normalde 29-30 günde bir adet olurum ...
Eşimle geçen ay adetime 4 gün kala ilişkiye girdik , ve 4 gün sonra ben adet oldum ...
Şimdi merak ediyorum acaba hamile olabilir miyim ?

Arkadaşlar merhaba ...
Sorum şu :
Eşimle geçen ay adetime 4 gün kala ilişkiye girdik , ve 4 gün sonra ben adet oldum ...

benim bi tanıdığım adetine birkaç gün kala eşiyle birlikte olmuş(ve eşi de işi gereği evden ayrılıyo ve 1 ay boyunca eve gelmiyo)
ve adet oluyo (adetine birkaç gün vardı ya)
bir dahaki adeti gecikince test yapıyo ve hamile olduğunu öğreniyo
yani olabilir arkadaşım neden olmasın Allah OL dedikten sonra!

Arkadaşlar merhaba ...
Sorum şu :

benim duyduklarıma göre, adete yakın günlerdeki iliskiden çok fazla umut vermiyor doktrlar.. ama sen adet de görmüşün, olmaz bence.. yani istiyor muydun bilmiyorum da.

merhaba kızlar ben 1 aylık evliyim.4 ekimde adetim bitti ve ben 18 günde bir adet oluyorum(yumurtlamayı nasıl hesaplıyorsunuz bilmiorum ama..? ) bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

bir de bende aşırı bir bel ve sırt ağrısı başladı ve sarımtrak bir akıntı var bu belirti olabilir mi?

not:10 gün idrar yolu iltihabı için antibiyotikler kulandım ve birkaç gündür bırakmış bulunuyorum.

kızlar çok önemli birşey daha soracağım : şimdi ben 18 günde bir adet oluyorum dedim ama bu kaç günde bir adet oluyorsunuz sorusunu sanırım yanlış cevaplıyorum :) yani şimdi bir adet dönemin bitti(8.gün yıkandım)ertesi gün 1.gün olarak mı başlıyor yoksa 9 ,10 diye mi decam ediyor??? ya kafam baya karıştı benim ????????

merhaba kızlar ben 1 aylık evliyim.4 ekimde adetim bitti ve ben 18 günde bir adet oluyorum(yumurtlamayı nasıl hesaplıyorsunuz bilmiorum ama..? ) bana bu konuda yardımcı olur musunuz?

bir de bende aşırı bir bel ve sırt ağrısı başladı ve sarımtrak bir akıntı var bu belirti olabilir mi?

not:10 gün idrar yolu iltihabı için antibiyotikler kulandım ve birkaç gündür bırakmış bulunuyorum.

kızlar çok önemli birşey daha soracağım : şimdi ben 18 günde bir adet oluyorum dedim ama bu kaç günde bir adet oluyorsunuz sorusunu sanırım yanlış cevaplıyorum :) yani şimdi bir adet dönemin bitti(8.gün yıkandım)ertesi gün 1.gün olarak mı başlıyor yoksa 9 ,10 diye mi decam ediyor??? ya kafam baya karıştı benim ????????

adetinin ilk gününden başlıyosun saymaya yani 8+18=26 günde bir adet oluyosun
18 gün temiz günün oluyo
internetten bakabilirsin yumurtlama tarihlerini hesaplamak için son 3 adetinin tarihlerini
yazıyosun ve yüksek ihtimal olan tarih aralığını gösteriyo.

Back