Reglden hemen önce ağda

saymyname

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
8
Düğünlere gideceğimiz için bugün mecbur ağdaya gideceğim. Şuan emla kremini sürdüm uyuşması için bekliyorum. Yalnız şöyle bir sıkıntı var, uzun zamandır ağdaya gitmiyorum yani kremle ya da jiletle alıyorum baya yayıldı ve güçlendi. Bi onun acısı olacak, bir de reglden hemen önce vücut hassaslaşırmış gidilmezmiş ama mecburum ben valla çok korkuyorum çok acıyacak diye...
Biraz da utanıyorum acaba ay ne kadar pis falan diye bakar diye...

Derdini anlayamadım?

Düğünlere gideceğimiz için bugün mecbur ağdaya gideceğim. Şuan emla kremini sürdüm uyuşması için bekliyorum. Yalnız şöyle bir sıkıntı var, uzun zamandır ağdaya gitmiyorum yani kremle ya da jiletle alıyorum baya yayıldı ve güçlendi. Bi onun acısı olacak, bir de reglden hemen önce vücut hassaslaşırmış gidilmezmiş ama mecburum ben valla çok korkuyorum çok acıyacak diye...
Cok uzunsa tüylerin makasla kisalt.

Krem ise yarar korkma. Bir anlik aci hoop derin nefes al gecer hemen ;)

Acı konusunda değişiklik olmaz. Ama regl olduğunuzda hormonlardan dolayı daha hızlı uzar tüyler. En ideali regl bitimi ağda yaptirmaktir.

İhtiyaç duyulan her an gidilir ama Sephoraa'nın dediği gibi hormonlardan dolayı tüyler daha hızlı çıkacaktır. Siz siz olun regl bitiminden 1 hafta sonra yaptırmayı adet edinin.

ayy teşekkür ederim kızlar şimdi ağdadan geldim çok rahat geçti artık adetim bitsin bir dahaki adetin sonunda gideyim teşekkür ederim cevaplar için :))

Ben adet sonrası hep emlayla aldiriyorum çok memnunum ve bir yıl olmadı daha baya etkisini gördüm seyreldi inceldi elimle bile çekince geliyor

kökleri çok güçlü oluyor ya jiletle yapınca

ama ağda da azaltmıyor
yıllarca ağda yapıldı hala aynıydı ki bastım ipl i :D

O hassasiyet gebelikte oluyor ağdaya girdiğin zaman bu acıya doğursaydım daha iyi diyorsun o kadar beter acıyor bil istedim.

ayy teşekkür ederim kızlar şimdi ağdadan geldim çok rahat geçti artık adetim bitsin bir dahaki adetin sonunda gideyim teşekkür ederim cevaplar için :))
Emla işe yaradı mı ? Kaça aldın nasıl beklettin :/

Emla işe yaradı mı ? Kaça aldın nasıl beklettin :/
eczaneden almıştım buradaki yorumları görüp, burada herkes en fazla 40-50 lira demişlerdi ben gittim 100 lira dedi adam, neyse kalsın diyemediğimden aldım ama işe de yaradı baya :D sürüyorsun kremi böyle yoğurt gibi, az sürmemen lazım, sonra streç film ile sarıyorsun çünkü uyuşması için hava girmemesi gerekiyor, 1 saat hatta bazıları 1 buçuk saat bekletiyor. ama ben 1 saat bekledim sonra peçeteyle kremi sildim falan sonra da gittim ağdaya yok böyle bir rahatlık :D

Gene jiletle al.
Adet olacaksın zaten o yüzden.
Adet bittikten sonra tüylerin uzamış olur zaten o zaman aldırırsn hemde adetten snra hormonlar öldüğü için canını acımaz fazla.

Beverly hills mel-q tavsiye ederim... 6 aylık 12 ya da 16 seans sonrası %99 azalıyormuşş...

Back