Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar kızlar, reglden 5 gün önce kasık ağrısı, baş dönmesi sebebiyle kan testi verdim 1.20 çıktı. Şuan 3 gün kaldı kasıklarım regl olucakmış gibi ara ara baskı yapıyor. Göğüslerimde uçlar hariç hassasiyet yok. Benim gibi olup yükselen oldu mu acaba?
Merhabalar kızlar, reglden 5 gün önce kasık ağrısı, baş dönmesi sebebiyle kan testi verdim 1.20 çıktı. Şuan 3 gün kaldı kasıklarım regl olucakmış gibi ara ara baskı yapıyor. Göğüslerimde uçlar hariç hassasiyet yok. Benim gibi olup yükselen oldu mu acaba?
Acaba yerleşme kanaması giderek artar mı ? Adetime bir kaç gün var dört gün lekelenme oldu son iki gün arttı. Sizce başka bişe olabilir mi ilk defa yaşıyorum bu kanamayı. Genelde adetten bir gün önce olurdu