• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglden 10 gün sonra lekenme !!!

Melisa_04

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2024
216
19
18
19
Slm kızlar regl oldum da 3 gün sürdü ben baya sancım vardı özelikle sağ kasıkta ağrı vardı kanama 3 gün sürdü biti 2 gün sonra tekrar lekenme oldu şimdi rengin 11. Günü ve lekenme oldu gebelik olabilirmi bu yerleşme kanamsı olabilirmi

Slm kızlar regl oldum da 3 gün sürdü ben baya sancım vardı özelikle sağ kasıkta ağrı vardı kanama 3 gün sürdü biti 2 gün sonra tekrar lekenme oldu şimdi rengin 11. Günü ve lekenme oldu gebelik olabilirmi bu yerleşme kanamsı olabilirmi
Yumurtlama zamanı lekelenme görülebilir. Senin de muhtemelen öyle oldu. İçin rahat etsin diye test yapabilirsin

Vajinal bölge sulu yumutlama akıntısi yok bende adet oldum 27 sumbat bu güne kadar vajinal bölge sulu
27 şubatta regl olduysan daha yumurtlama bile görmemişsindir şu an yerleşme kanaması olamaz. Reglin nasıldı pıhtı var mıydı normalden kısa mı sürdü

27 şubatta regl olduysan daha yumurtlama bile görmemişsindir şu an yerleşme kanaması olamaz. Reglin nasıldı pıhtı var mıydı normalden kısa mı sürdü
Yahır bıhtı yoktu ozaman kanamam 3 gün sürdü kırmızıydı kan rengi sonra biti biti 2 gün sonra tekrara kahverngi lekenme oldu çok az bişey oldu reglden 11. Gün bugün yine kahvrengi lekenme çok az oldu

Yahır bıhtı yoktu ozaman kanamam 3 gün sürdü kırmızıydı kan rengi sonra biti biti 2 gün sonra tekrara kahverngi lekenme oldu çok az bişey oldu reglden 11. Gün bugün yine kahvrengi lekenme çok az oldu
Gebelik testin yok mu hemen yap bir tane belki üstüne görme yaşamışsındır normalden az ve pıhtısız regl onu düşündürüyor

Yumurtlama kanamasidir diye düşünüyorum

Küraf olduktan 14 gün sonra korumasın ilişkiye girmeye başladım 27 sumabata kadar adet olucakmısim gibi alt karın bölgesinde baya sancım vardı adet oldum yine devam etmeye başladı kanam varken kasık ağrısı ol.aya başladı kanama biti kasık ağrısı sancı geçti benimde bildim kadarıyle yumurtlamaya yakınunda beyaz şefaf bı akıntı olur ve kasık bölgeslerinde ağri ola biliyo ama ben ikisinde yok kürtan 1 hafat sürdü lekenmeler sonra biti o zamandan beli vajinal böle sulu bende

Gebelik testin yok mu hemen yap bir tane belki üstüne görme yaşamışsındır normalden az ve pıhtısız regl onu düşündürüyor
İlk gebeliğimde böyle sancılar yaşadıyumurtlamaya yakın öyle yumurtlama akıntısı oldu sonra adet gününe kadar vajinal bölge suluydu adet günüm geciktikten 3 gün sonra kahverengi akını oldu bende bekledim adet traihinde lekeneme olmuş bende

Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Back
X