- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
-
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
Aslında bol doktorun olduğu bir kurumda çalışıyorum ama aksilik işte şube müdürü dr. hanım raporlu tüm haftadoktora görün canım...
bekletmeden doktora görün derim. Yıllardır gecikmeli oluyordum ihmal ettim pko olduğunu öğrendim. Önemse
Daha önce bir kere geçen sene bir ay hiç olmadım sanırım bir kere daha olmuştu ama hayal meyal hatırlıyorum. Ve adetim hep mesela 26'ysa bir dahaki ayın 26'sında olur bazen de 1 hafta falan attıAcil doktora görünmen gerek
Daha once böyle bir şey yaşadın mi
Mutlaka doktora gorun canım normal değilDaha önce bir kere geçen sene bir ay hiç olmadım sanırım bir kere daha olmuştu ama hayal meyal hatırlıyorum. Ve adetim hep mesela 26'ysa bir dahaki ayın 26'sında olur bazen de 1 hafta falan attı
Teşekkür ederim canım benim görüneceğim en kısa zamandaMutlaka doktora gorun canım normal değil
Belki de ama aklıma takıldı, birde olamadıkça stresin üstüne binmesi geriyor benibana çok önemli gibi görünmedi mevsimsel olabilir. sürekli olsa neyse.
Teşekkür ederim:)Mevsimsel olabilir ama yine de doktora git için rahatlasın
Yanlış yere açtığım için canım benimkonu sahibi banlanmış neden acaba
Canim bende 1 ay hic olmadigimi biliyorum bence en guzeli bi doktora gorun ama gorunemiyorsan melisa cayi ic olursunKızlar sizlere bir şey sormak istiyorum. Geçen ay ayın 26'sında adet görmüştüm. Bu ayda Takvimim uygulamasına göre olması gereken 23-24 adet tarihim. Fakat benim 26'sımda lekelenmem oldu o günden beri de çok az lekelenmem oluyor yani kan hiç gelmiyor. Açık söyleyeceğim normalde tuvalet ihtiyacımızı giderirken bile gelen bu şey şimdi neden gelmiyor olabilir ? İlk defa başıma geliyor ama geçen sene 1 ay hiç adet olmadığım da oldu.