Regl

ebruli120

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
31
6
24
Kizlar reglim bitmiyor 6 gun oldu sadece peçeteye geliyor üstelik deliriyom niye olur bu? Bide bunun için doktora gitmemek için uğraşıyorum yeni gittim kadın doğuma..

Kizlar reglim bitmiyor 6 gun oldu sadece peçeteye geliyor üstelik deliriyom niye olur bu? Bide bunun için doktora gitmemek için uğraşıyorum yeni gittim kadın doğuma..
Merhaba gittiğinizde kist vs var mı eğer yoksa bazen mevsimsel de olabiliyor 10 günü geçmediği sürece normal diye biliyorum ben

Doktora gitseniz daha sağlıklı olur gibi vardır illa bir sebebi Doktoru sevmez kimse ama sağlık bu kanama da normal bir şey değil süreyi çok geçti ise
Geçmiş olsun

Doktora gitseniz daha sağlıklı olur gibi vardır illa bir sebebi Doktoru sevmez kimse ama sağlık bu kanama da normal bir şey değil süreyi çok geçti ise
Geçmiş olsun
Ramazan'ın başında benim de öyle oldu kafayı yiyecektim. Sonra düşündüm oruç tutmak için üst üste banyo yaptım o yüzden sürekli yeniledi

Geçmiş o

Geçmiş olsun
4 Gün ancak oldu kadin doğuma gideli tekrar gidersem absürt olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…