Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba gittiğinizde kist vs var mı eğer yoksa bazen mevsimsel de olabiliyor 10 günü geçmediği sürece normal diye biliyorum benKizlar reglim bitmiyor 6 gun oldu sadece peçeteye geliyor üstelik deliriyom niye olur bu? Bide bunun için doktora gitmemek için uğraşıyorum yeni gittim kadın doğuma..
Doktora gitseniz daha sağlıklı olur gibi vardır illa bir sebebi Doktoru sevmez kimse ama sağlık bu kanama da normal bir şey değil süreyi çok geçti iseKizlar reglim bitmiyor 6 gun oldu sadece peçeteye geliyor üstelik deliriyom niye olur bu? Bide bunun için doktora gitmemek için uğraşıyorum yeni gittim kadın doğuma..
Ramazan'ın başında benim de öyle oldu kafayı yiyecektim. Sonra düşündüm oruç tutmak için üst üste banyo yaptım o yüzden sürekli yenilediDoktora gitseniz daha sağlıklı olur gibi vardır illa bir sebebi Doktoru sevmez kimse ama sağlık bu kanama da normal bir şey değil süreyi çok geçti ise
Geçmiş olsun
Bazen saçma sapan bir düzene giriyor istesen olmaz istemeyince bitmezRamazan'ın başında benim de öyle oldu kafayı yiyecektim. Sonra düşündüm oruç tutmak için üst üste banyo yaptım o yüzden sürekli yeniledi
Doktora gitseniz daha sağlıklı olur gibi vardır illa bir sebebi Doktoru sevmez kimse ama sağlık bu kanama da normal bir şey değil süreyi çok geçti ise
Geçmiş o
4 Gün ancak oldu kadin doğuma gideli tekrar gidersem absürt olurDoktora gitseniz daha sağlıklı olur gibi vardır illa bir sebebi Doktoru sevmez kimse ama sağlık bu kanama da normal bir şey değil süreyi çok geçti ise
Geçmiş olsun
Şaka mi sen bensinnn kaçıncı günde geçti ne zaman geçti nolur gecsin ayRamazan'ın başında benim de öyle oldu kafayı yiyecektim. Sonra düşündüm oruç tutmak için üst üste banyo yaptım o yüzden sürekli yeniledi
Ultrosonla baktığında hormonal bir sorun da Ultrosonsal bir sorun da yok dediMerhaba gittiğinizde kist vs var mı eğer yoksa bazen mevsimsel de olabiliyor 10 günü geçmediği sürece normal diye biliyorum ben
Ne zaman ki banyoya girmedim birkaç gün, o zaman kesildi. Senin tam bitmemiş. Kesik kesik geliyordur. Ondan birkaç gün dur.Şaka mi sen bensinnn kaçıncı günde geçti ne zaman geçti nolur gecsin ay
Biraz da panik bir yapım var sürekli doktora gidiyorum. Oyle yapayim birkaç gün bakalim.Ne zaman ki banyoya girmedim birkaç gün, o zaman kesildi. Senin tam bitmemiş. Kesik kesik geliyordur. Ondan birkaç gün dur.