- 3 Eylül 2022
- 114
- 24
- 24
- Konu Sahibi MatMazel03
Merhaba arkadaşlar ben eylülün 2sinde regl oldum 3gun sürdü daha sonrasında eylulun 12sninde tekrar oldu bu 7 gün kadar sürdü adet günümü hesaplamam için hangi adeti saymam gerek bibilgisi olan varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uzun süreni sayın derim. 2 eylüldeki kanama nasıldı 12 eylüldeki nasılMerhaba arkadaşlar ben eylülün 2sinde regl oldum 3gun sürdü daha sonrasında eylulun 12sninde tekrar oldu bu 7 gün kadar sürdü adet günümü hesaplamam için hangi adeti saymam gerek bibilgisi olan varmı
2 eylüldeki 3 gün ve az miktarda idi 12 eylüldeki 7 gün ve yoğundu henüz regl olmadım bu aralar da krem gibi beyaz alıntı basladiBen uzun süreni sayın derim. 2 eylüldeki kanama nasıldı 12 eylüldeki nasıl
Yoğun mu leke gibi mi
Bir de siz 12 eylülden beri bi daha regl olmadınız mı ?
Neredeyse 2 aydır regl olmuyorsunuz. Neden peşine düşmediniz2 eylüldeki 3 gün ve az miktarda idi 12 eylüldeki 7 gün ve yoğundu henüz regl olmadım bu aralar da krem gibi beyaz alıntı basladi
2.regli olduğumda doktoruma kontrole gittim kanda enfeksiyon var dedi sadece bende o yüzden konu açtım hangi regl günümü saymalıyım diye test yapmaktan ve negatif görmekten korkuyorum artıkNeredeyse 2 aydır regl olmuyorsunuz. Neden peşine düşmediniz
Bi test bile yapmadınız mı
2 ay çok uzun bi süre. Gebelikten ziyade niye olmadığınızı da merak edip peşine düşmelisiniz. Ben bir gün geçse tribe giriyorum bence hemen bi gebelik testi yapıp sonra da doktora gidin. Pozitif veya negatif farketmez.2.regli olduğumda doktoruma kontrole gittim kanda enfeksiyon var dedi sadece bende o yüzden konu açtım hangi regl günümü saymalıyım diye test yapmaktan ve negatif görmekten korkuyorum artık
Yarın yapayım o zaman bi cesaretle2 ay çok uzun bi süre. Gebelikten ziyade niye olmadığınızı da merak edip peşine düşmelisiniz. Ben bir gün geçse tribe giriyorum bence hemen bi gebelik testi yapıp sonra da doktora gidin. Pozitif veya negatif farketmez.
Ay aakılda kalmadı eylül değil ekim olucaktı bende diyorum 2 ay mi jeton anca dustuNeredeyse 2 aydır regl olmuyorsunuz. Neden peşine düşmediniz
Bi test bile yapmadınız mı
o zaman test yapmayın yahuAy aakılda kalmadı eylül değil ekim olucaktı bende diyorum 2 ay mi jeton anca dustu
2.baz almalıyım demio zaman test yapmayın yahu
Evet adetleriniz kaç günde bir olur normalde bilmem ama 12 kasım beklenen adet tarihiniz minimum2.baz almalıyım demi