Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 985 367 103 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #1 merhaba arkadaslar regl gunu degisen var mi ayin sonunda olirdum.son zamanlarda 1 hafta kadar erken geliyor...neyin nesidir acaba
merhaba arkadaslar regl gunu degisen var mi ayin sonunda olirdum.son zamanlarda 1 hafta kadar erken geliyor...neyin nesidir acaba
Jou Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü Yöresel Yemekler 25 Ağustos 2019 61.154 114.315 698 30 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #2 olur öyle geç olsun güç olmasın hormonların değişiklik gösterebilir bazen
Ecrin Yusra Kün fe yekün 👐 Kabul olmuş Duam👐 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Eylül 2020 248 187 18 adana 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #3 Tugbalim .!.: merhaba arkadaslar regl gunu degisen var mi ayin sonunda olirdum.son zamanlarda 1 hafta kadar erken geliyor...neyin nesidir acaba Genişletmek için tıkla... Mevsimsel de olabilir. Canım stres yasadiysan yada ilaç kullanımı yaptıysan yada hormonlarda değişiklik oluyordur
Tugbalim .!.: merhaba arkadaslar regl gunu degisen var mi ayin sonunda olirdum.son zamanlarda 1 hafta kadar erken geliyor...neyin nesidir acaba Genişletmek için tıkla... Mevsimsel de olabilir. Canım stres yasadiysan yada ilaç kullanımı yaptıysan yada hormonlarda değişiklik oluyordur
Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 985 367 103 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tugbalim #4 tesekkur ederim sanirim hormon olaylari.. bi an bir seyler olacak sandim...duzensizlesti zamani kestirememekte kotu
tesekkur ederim sanirim hormon olaylari.. bi an bir seyler olacak sandim...duzensizlesti zamani kestirememekte kotu