regl

endişelenecek bişey olduğunu sanmıyorum ergenlik döneminde bu tip dğeişimler normaldir.

öncelikle merhaba, 17 yaşındayım bu zamana kadar regl sancısı nedir bilmedim çook aralarda hafif hafif ağrılar oldu sadece fakat bu seferki reglim çok fena dün oldum 2 gündür ağrı çekiyorum bir de normalde pedimi normal kullanırdım 3 4 saatte dolmazdı bile 1. gün kan çok gelmedi de 2. gün yanş bugün gece taktım 1 tenefüste doldu da taştı bile neden böyle olmuş olabilir 8 ders işliyoruz 7 tenefüs görüyoruz her seferinde dibine kadar dolu olarak çıkarttım hepsi de geceydi normalde hiç bu kadar kan olmazdı nedendir acaba başına gelen bilgisi olanlar yazarsa çok sevinirim teşekküler.
Daha yaşın çok küçük yeni yeni oturuyordur adet düzenin. Belki öyle olması gerekiyordur telaş yapma benimde çok kanamam olurdu o yaşlarda 8-9 gün sürerdi şimdi 24 yaşındayım 4-5 gün sürüyor :)

Aspirin,agrı kesici yada bitki cayı tükettiysen regl doneminde kanamayı fazlalaştırıp azaltabilir 3-4 gun yogun kanama normal endiselenme

Daha yaşın çok küçük yeni yeni oturuyordur adet düzenin. Belki öyle olması gerekiyordur telaş yapma benimde çok kanamam olurdu o yaşlarda 8-9 gün sürerdi şimdi 24 yaşındayım 4-5 gün sürüyor :)
siz de içimi rahatlattınız sağolun :)

Arada hepimizin düzeni değişiyor. Soğuk alınca, değişik bir şey yiyince, hava değişimlerinde ya da öylesine döngü değişebilir sancı/ kanama farklılaşabilir.

Back