- 11 Ocak 2018
- 546
- 401
- 53
- Konu Sahibi maydanozca04
Regl söktürücü olarak kullandığınız doğal yöntemler? Ya da adet düzensizliği için? Gerçekten faydasını gören?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
size bildirim falan mı geliyor acabaaa zaten bi kaç günlük ya hu iki gün sonra bir daha kullanacağımı sanmıyorum : )Dakikada kaç konu açarım rekor denemesi 1 2
size bildirim falan mı geliyor acabaaa zaten bi kaç günlük ya hu iki gün sonra bir daha kullanacağımı sanmıyorum : )
Normalde emoji falan koydum da görünmüyor emoji bir de burda yeniyim, bildirim geliyor mu diye cidden samimi sordum merak ettiğim için bi kaç güne giderim buralardan belki ortak şeyler vardır diye sordumİlk sayfada şu an 4 konun var sanırım mesele sayısı değil 3 satır konular, kendini daha iyi anlatabilirsin, derli toplu yani
Konularını birleştirerek vardığım sonuç nişanlısın maddi durumun nişanlına nazaran kötü kardeşi kuzenleri vs seni hakir görüyo ahını alıyorlar bir de cinsellikten korkuyosun evlilikte n kadar önemli diye sorman potansiyel vajinismus hastası olabileceğini düşündürdü hani çok önemi yoksa yapmam der gibi
Anladıklarım bunlar
Normalde emoji falan koydum da görünmüyor emoji bir de burda yeniyim, bildirim geliyor mu diye cidden samimi sordum merak ettiğim için bi kaç güne giderim buralardan belki ortak şeyler vardır diye sordum(
Haklisiniz oyle yapacagim :)Gitme niye gideceksin ben diyorum ki derli toplu anlat regl için miden sağlamsa sogan suyu değilse maydanoz suyu öneririm