• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl

maydanozca04

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
546
401
53
Regl söktürücü olarak kullandığınız doğal yöntemler? Ya da adet düzensizliği için? Gerçekten faydasını gören?

Biberiyeyi kaynatıp içmek çok işe yarıyor.

size bildirim falan mı geliyor acabaaa zaten bi kaç günlük ya hu iki gün sonra bir daha kullanacağımı sanmıyorum : )

İlk sayfada şu an 4 konun var sanırım mesele sayısı değil 3 satır konular, kendini daha iyi anlatabilirsin, derli toplu yani

Konularını birleştirerek vardığım sonuç nişanlısın maddi durumun nişanlına nazaran kötü kardeşi kuzenleri vs seni hakir görüyo ahını alıyorlar bir de cinsellikten korkuyosun evlilikte n kadar önemli diye sorman potansiyel vajinismus hastası olabileceğini düşündürdü hani çok önemi yoksa yapmam der gibi

Anladıklarım bunlar

İlk sayfada şu an 4 konun var sanırım mesele sayısı değil 3 satır konular, kendini daha iyi anlatabilirsin, derli toplu yani

Konularını birleştirerek vardığım sonuç nişanlısın maddi durumun nişanlına nazaran kötü kardeşi kuzenleri vs seni hakir görüyo ahını alıyorlar bir de cinsellikten korkuyosun evlilikte n kadar önemli diye sorman potansiyel vajinismus hastası olabileceğini düşündürdü hani çok önemi yoksa yapmam der gibi

Anladıklarım bunlar
Normalde emoji falan koydum da görünmüyor emoji bir de burda yeniyim, bildirim geliyor mu diye cidden samimi sordum merak ettiğim için bi kaç güne giderim buralardan belki ortak şeyler vardır diye sordum :((

Normalde emoji falan koydum da görünmüyor emoji bir de burda yeniyim, bildirim geliyor mu diye cidden samimi sordum merak ettiğim için bi kaç güne giderim buralardan belki ortak şeyler vardır diye sordum :KK43:(

Gitme niye gideceksin ben diyorum ki derli toplu anlat regl için miden sağlamsa sogan suyu değilse maydanoz suyu öneririm

Back
X