- 27 Ocak 2020
- 1.973
- 3.173
-
- Konu Sahibi SabihaGokcen
Regl zamanı yaklaşırken ya çok duygusallaşıyorum yada sinirleniyorum kendimi durduramıyorum normal bir şey tabi ama kırıcı yada fazla alıngan oluyorum yada hiç olmadık şeyleri düşünüp ağlıyorum depresyona giriyorum kendimi nasıl kontrol edebilirim bu durumlarda ? ilaç mı almalıyım ?
gerçekten rahatlatır mı ?Papatya çayı öneririm
gel beraber ağlıyalım hiçte ağlayan biri değilim ne oluyorsa regl zamanı oluyorOturup bi güzel ağlıyor, rahatlıyoruz.
çaylar akıntıyı fazlalaştırır mı ?Ben o tarihler yaklaşırken (genelde düzenlidir) papatya ve rezene çayı içiyorum.Çok iyi geliyor rahatlatıp gevşetiyor.Bir de yanlış hatırlamıyorsam bir çay firması o günlere has bi çay üretmişti bitki çayı.
Psikolojik mi bilmiyorum ama ben regl dönemime yaklasmadan 1 hafta öncesinde günde 1 kupa içiyorum hem adet sancılarını azaltıyor hemde gevşetip rahatlatıyorgerçekten rahatlatır mı ?
Yani bende o tarz bir durum olmadı daha..ama kesin bir şey söyleyemem..çaylar akıntıyı fazlalaştırır mı ?
Bazı çaylar kesiyormuş bazıları kanı sulandırdığı için fazlalaştırıyormuş. Ben normal siyah çayın içerisine karanfil ekliyorum ve ağrımı biraz kesiyorçaylar akıntıyı fazlalaştırır mı ?