Benim böbreğimde taş vardı o dönemde ağrıdan çok kusuyordum sanırım şiddetli ağrı bulantıya neden oluyor
Geçmiş olsun umarım birçözüm bulursun ağrılarına endometriozis diyebirrahatsızlık var şiddetli ağrılı adet görenlerde şüphelenilebiliyoristersen bir araştır
bende taş vardı ama düşürdüm taşı ona ragmen geçmedi
çikolata kisti dediğin galibaa rahatsızlık doktor dogru düzgün ilgilenmedi bile detaylı bakmadı kistlerini göremiyorum çişini tut gel dedi yolladı
sağol canım başka bi doktora da gözükecem inşallah kurtulurum bu illetten
bende taş vardı ama düşürdüm taşı ona ragmen geçmedi
çikolata kisti dediğin galibaa rahatsızlık doktor dogru düzgün ilgilenmedi bile detaylı bakmadı kistlerini göremiyorum çişini tut gel dedi yolladı
sağol canım başka bi doktora da gözükecem inşallah kurtulurum bu illetten
Benim aşırı midem bulanıyor ve kustuğum da oldu adet dönemimde.
Sancıdan insanın bütün dengesi değişiyor.
Ama siz çok fazla kusuyormuşsunuz normal değil bu kadarı..
gerçekten bende anlam veremiyorum artık her doktor çocuk doğurunca geçer diyip yolluyor ama bu zamana kadar çevremde benim kadar agır geçiren duymadım da görmedim de bi anormallik var belliki kimse bunu bulmaya yanaşmıyor
teşekkür ediyorum
Merhaba KK
Merak ettiğim bi husus var.. evet çok fazla sancı çeken var adetken ama bu sancıyla beraber kusan varmı merak ediyorum ?
Annemde çok şiddetli sancılar çekermiş 3 gün kıvranırmış agrı kesinci içince hafiflermiş kusma falan hiç yokmuş..
Yine çevremde sancılı geçiren arkadaşlarım var agrı kesici içince hafifliyomuş ve kusma falan yok..
Annem çektiğim acıyı görünce ben senin gibisini görmedim bu zamana kadar diyor
Ben neden kusuyorum deli gibi merak ettim ? hem de öyle böyle değil yani kusmalarım.. geçen ay o kadar kustum ki midem de bişi yok boş öğürüyorum ve kaburgam o kadar agırki öğürmekten anlatamam..
ilaç içsem de içmesem de sancım başladıgı an kusmaya başlıyorum, 1 derken 2 derken 3 derken hastaneye gidene kadar kusuyorum yani..
Adet oldugum zaman mümkün değil o gün yemek falan yiyemiyorum. illaki hastanelik oluyorum 2 serum 2 iğne anca kendime getiriyor
Artık bu iğneleri vücudum kaldırmıyor sanırım önceden iğnelerin ertesi günü normal hayatıma devam ederdim ama artık o kadar agır geliyo ki 3 gün sersem oluyorum yataktan kalkamıyorum
Doktora gitmiştim küçük küçük çok fazla miktarda kist var dedi. çok doktora gittim çok ilaç kullandım hiç biri kar etmedi..
Her ay korkulu rüyam oldu ne kisti o kistler neden olmuş bilmiyorum pazartesi yeniden bi doktora görünüp detaylı muayene olcam
sağolun arkadaşlar bi an evel başka bi doktor bulup tekrar görüncem tez zamanda kurtulurum inşallah
bu derdi çeken herkese tez şifalar versin Rabbim
Merhaba bende 2 aydır adet dönemlerimde 1 kez kusuyorum dün doktora göründüm ultrasonla baktı ve kist veya herhangi bişey olmadığını söyledi adet düzensizliğimde yok bu yaşta normal dedi yaşım 19
canım merhaba bende 21 yaşındayım 22 yaşına gircem diyeyim hattaalıntııladıgın msjda oldugu gibi dün doktora gittim hatta dün bi konu açtım bunla ilgili
bu sancılarımın kusmalarımın sebebi yumurtalarım yavaş çalışıyomuş ve dogum kontrol hapına başlattı benimkiler normal değilmiş yani ne yazıkki
ilaç kullanmaszam ilerde çocugun olmaz dedi
senin adına sorun çıkmadıgına çok sevindim
bu arada seni korkutmak istemem ama bende 18 yaşında gitmiştim doktora o zamanlar üniversite sınavlına hazırlandıgım için doktor strese baglı kas spazmı diyip yollamıştı beni , 22 yaşına gelene kadar kaç tane kist olmuş anlatamam çok fazla kist var dedi doktor umarım sende 2 sene sonra bu durumu yaşamazsın ihmal etme 6 ayda bi gözük bence doktora
18 yaşındayken ultrasonla mı bakmıştı acaba ? banada doktor dedi zaten şimdi bişey yok ama 6 ayda bir kontrole gel diye
aynen canım o zamanda ultrasonla baktı tertemiz kist falan yok dedi ama bak şimdi ne hale gelmiş
ihmal etmeye gelmiyor ben çok ihmal etmişim :18:
Anladım canımm ultrasonla görülmediğini sanmıyorum heralde seninkiler sonradan oluşturabbim şifanı versin insallah canım kistlerin bir an evvel gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?