- 22 Ağustos 2019
- 113
- 62
- 37
-
- Konu Sahibi Yenianneben
Yok arkadaşımız da gebe kendisiAdet oldunuz mu? Bayağı silik bu
Muhtemelen geç döllenme yaşadım. Çünkü 8 gün gecikmede 3 kez test yaptım hep negatifti bu sonuncu pozitif çıktı. Benim hatam testleri sabah ilk idrarla yapmamıştım belki ondan da olabilir.Adet oldunuz mu? Bayağı silik bu
Evet evet silik derken hamilelik var anlamında demek istemiştim. E hayırlı olsun o zaman, yani o negatif olanlar ilk idrarla yapmadıkların mıydı?Yok arkadaşımız da gebe kendisi
Ki bu çizgi buradakilere göre pek silik değil burda flaşla çizgi arayanlarımız oldu bende dahil
Muhtemelen geç döllenme yaşadım. Çünkü 8 gün gecikmede 3 kez test yaptım hep negatifti bu sonuncu pozitif çıktı. Benim hatam testleri sabah ilk idrarla yapmamıştım belki ondan da olabilir.
Yani bilemiyorum niye öyle oldu ya ilk idrar ile yapmadigimdan ya da geç döllenmeEvet evet silik derken hamilelik var anlamında demek istemiştim. E hayırlı olsun o zaman, yani o negatif olanlar ilk idrarla yapmadıkların mıydı?
Bebeğiniz hayırlı olsunYani bilemiyorum niye öyle oldu ya ilk idrar ile yapmadigimdan ya da geç döllenme
Kahverengi akıntı varken regl oluyorum diye yapmadım. Sonra devami gelmeyince yaptım ama zaten epey bı negatif çıktı 8. Günde falan pozitif çıktıBebeğiniz hayırlı olsunöncelikle Kahverengi akıntılar devam ediyorken mi test yaptınız acaba? Benim 10 gündür ara ara gelip gidiyor en son 10 eylülde oldu sonra beyaza döndü. Adetlerim aşırı düzensiz hormon sıkıntılarım var asla hamile kalamazsın dediler. Test yapıp umutlanmak istemiyorum ama yapsam da ne zaman yapacağımı bilmiyorum. Sizce yapmalı mıyım?
Ben de bekleyeyim o zamanKahverengi akıntı varken regl oluyorum diye yapmadım. Sonra devami gelmeyince yaptım ama zaten epey bı negatif çıktı 8. Günde falan pozitif çıktı
İnşallah en hayırlısı olur sizin için deBen de bekleyeyim o zamanteşekkür ederimmm