Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regl yaklaştı pik göremedim
- Konu Sahibi Lolaya12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2024
- 173
- 32
- 13
- 36
Benim aralık ayında 18.gün pik oldu.o ay hastaydım iğne vs geç yumurtladım.bu ay 15.gün pik gördüm.hava şartları ve bazı sebepler etkiliyor pcos da olabilir misiniz acaba bilmiyorum tabibu durumu yaşayan fikri olan var mı ?
- 9 Ekim 2023
- 124
- 66
- 18
- 30
Belki geç olacak yumurtlamanız yapmaya devam edinRegl 10 gün kaldı hala pik değil en fazla ne kadar gecikir normal mi ?
- 5 Eylül 2024
- 521
- 277
- 18
- 29
Reglden üç gün önce pik görmüştü kuzenim hatta reglde olmuştu ama hamile kalmış bu ay doğumu var inşallah sende güzel haberler alırsınRegl 10 gün kaldı hala pik değil en fazla ne kadar gecikir normal mi ?
Yok testlerim falan yapıldı bi problem yok sebepsiz infetrilite tanısı kondu 3 sene oldu ovulasyon testi daha önce denememiştim bir genelin günlüğü sayfasında ürünlerini aldım ve ovulasyon testlerini başladım bi ümitBenim aralık ayında 18.gün pik oldu.o ay hastaydım iğne vs geç yumurtladım.bu ay 15.gün pik gördüm.hava şartları ve bazı sebepler etkiliyor pcos da olabilir misiniz acaba bilmiyorum tabi
İnşallah çok teşekkür ederim 3 senedir istiyorum ama ovulasyon testini yeni kullanıyorum adapte olamadımReglden üç gün önce pik görmüştü kuzenim hatta reglde olmuştu ama hamile kalmış bu ay doğumu var inşallah sende güzel haberler alırsın
- 7 Kasım 2024
- 173
- 32
- 13
- 36
Aynen bende öyle.Jel de aldım bakalımYok testlerim falan yapıldı bi problem yok sebepsiz infetrilite tanısı kondu 3 sene oldu ovulasyon testi daha önce denememiştim bir genelin günlüğü sayfasında ürünlerini aldım ve ovulasyon testlerini başladım bi ümit
Belki geç olacak yumurtlamanız yapmaya devam edin
Bende öyle düşünüyorum olana kadar devam edicem burda bi kaç kişi yazmış regl den bi kaç gün önce gördüm diye inşallah bende görürümBelki geç olacak yumurtlamanız yapmaya devam edin
Evet onu da aldım ama daha kullanmadım yumurtlama göremedim diye ümit ediyor insan o kadar çok dönüşler var ki sayfa da hayırlısıyla artık rabbim herkesin gönlüne göre versinAynen bende öyle.Jel de aldım bakalım
- 7 Aralık 2024
- 220
- 56
- 13
- 35
Evet net 2 saat önce kesiyorum ve saatine dikkat ediyorum her gün aynı saat ama saat dilimin önemi olabilir mi sizcesıvı alımına dikkat ettiniz mi yaparken
- 7 Kasım 2024
- 173
- 32
- 13
- 36
Amin canım aynen.zaten pahalı 580 den fazla 8 tane içinde çok sürdürülebilir değil.sen sadece yumurtlama görünce 3 gün kullan.dediğim gibi ben gecen ay 18.günde pik gördüm.demekki ben geç yumurtlayan biriymişim dedimEvet onu da aldım ama daha kullanmadım yumurtlama göremedim diye ümit ediyor insan o kadar çok dönüşler var ki sayfa da hayırlısıyla artık rabbim herkesin gönlüne göre versin
Evet sadece birini meraktan kullandım bi kaç kişi yanma oldu kuruluk oldu demiştim geri kalanları pik günleri için saklıyorum inşallah yumurtlamayı görürüm günüm gelmeden teşekkür ederimAmin canım aynen.zaten pahalı 580 den fazla 8 tane içinde çok sürdürülebilir değil.sen sadece yumurtlama görünce 3 gün kullan.dediğim gibi ben gecen ay 18.günde pik gördüm.demekki ben geç yumurtlayan biriymişim dedim
- 7 Kasım 2024
- 173
- 32
- 13
- 36
Bende 8 aydır evliyim ama bebim yşım 37 bana da sebepsiz dendi.Yok testlerim falan yapıldı bi problem yok sebepsiz infetrilite tanısı kondu 3 sene oldu ovulasyon testi daha önce denememiştim bir genelin günlüğü sayfasında ürünlerini aldım ve ovulasyon testlerini başladım bi ümit
Hangi marka kullanıyorsun canımRegl 10 gün kaldı hala pik değil en fazla ne kadar gecikir normal mi ?