• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl yaklaştı pik göremedim

Lolaya12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
40
5
1
29
Regl 10 gün kaldı hala pik değil en fazla ne kadar gecikir normal mi ?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    182,1 KB · Görüntüleme: 46
bu durumu yaşayan fikri olan var mı ?
Benim aralık ayında 18.gün pik oldu.o ay hastaydım iğne vs geç yumurtladım.bu ay 15.gün pik gördüm.hava şartları ve bazı sebepler etkiliyor pcos da olabilir misiniz acaba bilmiyorum tabi

Benim aralık ayında 18.gün pik oldu.o ay hastaydım iğne vs geç yumurtladım.bu ay 15.gün pik gördüm.hava şartları ve bazı sebepler etkiliyor pcos da olabilir misiniz acaba bilmiyorum tabi
Yok testlerim falan yapıldı bi problem yok sebepsiz infetrilite tanısı kondu 3 sene oldu ovulasyon testi daha önce denememiştim bir genelin günlüğü sayfasında ürünlerini aldım ve ovulasyon testlerini başladım bi ümit

Reglden üç gün önce pik görmüştü kuzenim hatta reglde olmuştu ama hamile kalmış bu ay doğumu var inşallah sende güzel haberler alırsın
İnşallah çok teşekkür ederim 3 senedir istiyorum ama ovulasyon testini yeni kullanıyorum adapte olamadım

Yok testlerim falan yapıldı bi problem yok sebepsiz infetrilite tanısı kondu 3 sene oldu ovulasyon testi daha önce denememiştim bir genelin günlüğü sayfasında ürünlerini aldım ve ovulasyon testlerini başladım bi ümit
Aynen bende öyle.Jel de aldım bakalım

Belki geç olacak yumurtlamanız yapmaya devam edin
Belki geç olacak yumurtlamanız yapmaya devam edin
Bende öyle düşünüyorum olana kadar devam edicem burda bi kaç kişi yazmış regl den bi kaç gün önce gördüm diye inşallah bende görürüm

Evet onu da aldım ama daha kullanmadım yumurtlama göremedim diye ümit ediyor insan o kadar çok dönüşler var ki sayfa da hayırlısıyla artık rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin canım aynen.zaten pahalı 580 den fazla 8 tane içinde çok sürdürülebilir değil.sen sadece yumurtlama görünce 3 gün kullan.dediğim gibi ben gecen ay 18.günde pik gördüm.demekki ben geç yumurtlayan biriymişim dedim

Amin canım aynen.zaten pahalı 580 den fazla 8 tane içinde çok sürdürülebilir değil.sen sadece yumurtlama görünce 3 gün kullan.dediğim gibi ben gecen ay 18.günde pik gördüm.demekki ben geç yumurtlayan biriymişim dedim
Evet sadece birini meraktan kullandım bi kaç kişi yanma oldu kuruluk oldu demiştim geri kalanları pik günleri için saklıyorum inşallah yumurtlamayı görürüm günüm gelmeden teşekkür ederim

Bende 8 aydır evliyim ama bebim yşım 37 bana da sebepsiz dendi.

Rabbim gönlüne göre versin inşallah ben bu kullandığım takviyelerden çok umutluyum bi yumurtlama görürsem gebelik durumu da olursa size de haber veririm inşallah bu daha ilk ayım bu kullandıklarımla ama yumurtlama göremiyorum işte

Back