Sivilceli Ciltler regl yakını sivilceler...

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

PatikliPenguen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
13.939
53
arkadaslar normalde tek tük cıkıyor ama regl zamanına 3 4 gün kala cok artıyor ve şiddetli bir ağrı yapıyor çenemde ve alnımda özellikle ,cildimi temiz tutmama rağmen :84:1 aya yakında izleri gecmıyorr:KK43:arkadaslar önerisi olan varmı?:44:

Her gün 1 çay kaşığı çörek otu yağı öneririm ister sabah aç karna alın ister yatmadan önce siz bilirsiniz.Eskiden benimde bu dönemlerde yüzüm sivilce dolardı şimdi ise çörek otu yağı sayesinde sivilcelerimi unuttum.Bu sorunu içten çözmek önemli yüzeysel değil :))sivilce izleri içinse tretin krem gündüz güneş koruyucusuz dışarı çıkmamak kaydıyla çok etkili bir krem inş kısa zamanda kurtulursunuz :KK34:

Her gün 1 çay kaşığı çörek otu yağı öneririm ister sabah aç karna alın ister yatmadan önce siz bilirsiniz.Eskiden benimde bu dönemlerde yüzüm sivilce dolardı şimdi ise çörek otu yağı sayesinde sivilcelerimi unuttum.Bu sorunu içten çözmek önemli yüzeysel değil :))sivilce izleri içinse tretin krem gündüz güneş koruyucusuz dışarı çıkmamak kaydıyla çok etkili bir krem inş kısa zamanda kurtulursunuz :KK34:

canım çörek otu yağının içicemmi sürücem mi anlayamadım:44:tretin krem koruyucumu izler içinmii tatlım

çörek otu yağını içiceksin cnm hiç bir zararı yok günde 1 çay kaşığı araştırırsan görürsün her derde deva :81: tretin ise izler için fiyatı 15 tl ama baya gidiyo yoğun bi krem gece yatmadan az miktarda alıp tüm yüzüne yedir çünkü fazla sürersen aşırı kuruluk soyulma olabilir az sürdüğün halde yinede fazla kuruluk olursa 2 yada 3 gecede bir sürersin bana doktorum öyle demişti.1 hafta sonra farkı görmeye başlarsınız..7 senelik sivilce deneyimimi paylaşıyorum :KK34:

Son düzenleme:
çörek otu yağını içiceksin cnm hiç bir zararı yok günde 1 çay kaşığı araştırırsan görürsün her derde deva :81: tretin ise izler için gece yatmadan önce sür 1 haftada farkı görürsün inş...7 senelik sivilce deneyimimi paylaşıyorum :KK34:

tretin nerden alıcam cnm peki cok tşk ederım bu arada denerim:KK69:

Roc'un acil yardım diye bir kremi var. Watsonslarda bulabilirsin. küçük bir krem 33 TL civarı ama oldukça etkili. Kızarıklığı ve sivilceyi 8 saat içinde geçiriyor.

cildini sirkeyle sil ve sabun-jel v.s ile yıka her akşam ama:KK8:
yaşmaya-su karışımındanda haftada 1 maske yap iyi gelir:34

X