Regl Ve Yolculuk

Ben onu aksam giderken eczaneye bir sorayım hiç denk gelmedim böyle birşeye ama iyi düşünülmüş kesinlikle.
Hani cok kullanmak degistirmek istemezseniz, normal kilot ve ped takar bunu ustune giyersiniz.
Boylece pedden gecse bile buna gecer. Tek bir camasir yeter yol boyu.
Sadece pedinizi degistirirsiniz.
Valla ne kadar agir oluyorsunuz bilmiyorum. Ben cok agir oldugum icin asla yolculuga cikamam boyle birsey olmadan,
Patronumun arabasina bile gecmisligi var :KK43:

Hani cok kullanmak degistirmek istemezseniz, normal kilot ve ped takar bunu ustune giyersiniz.
Boylece pedden gecse bile buna gecer. Tek bir camasir yeter yol boyu.
Sadece pedinizi degistirirsiniz.
Valla ne kadar agir oluyorsunuz bilmiyorum. Ben cok agir oldugum icin asla yolculuga cikamam boyle birsey olmadan,
Patronumun arabasina bile gecmisligi var :KK43:

İnanırmısınız sürekli değişiyor bu yüzden risk almak istemiyorum..Bazen çok yoğun geçiyor bazende çok hafif şu anda ağrım çok var ne zaman ağrım olsa yoğun oluyorum yani o şekilde takip ediyorum..
Bayan olmak çok zor çok.

ben birşey diyeyim mi
düğünümde regl olmuştum stresten..
ve altıma bebek bezi takmıştım düşün düğün rahat 6-7 saat sürüyor ta sabahtan hazırlandığını düşürsen rahat bebek bezi benle 12 saat durmustur ve emin ol hiç sızdırma yapmadı..

Stresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..

Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

gece boyu olan pedlerden takıp üstüne 1 iç çamaşırı daha giyin.
mola yerlerinde de değiştirin pedi
bi sıkıntı olmaz.

Bende yoğun geçirenlerden olduğum için bilirim ilk günler tek ped işe yaramaz asla. Bu penye tişört atlet vs varsa eski onu katla koy ya da bir mendil gibi birşeyin arasına pamuk koy pede bile ulaşmadan çeker 18 saat rahat edersin baktın sona doğru rahatsız ediyor bir poşetle atarsın molada.

Orkid premium care gece extra öneriorum hem yoğun hem baya uzun Hani sızma falan olmaz. Birde pantolon altında daha sıkı bişey giymeni önericem misal külotlu çorap gibi hani iç çamaşarının oynamasına izin vermezsen çom bişe olmaz. Zaten 3 saatte bir mola değiştirirkenrsin. Tek sorun ağrı onada ilça kullanIrsın tamm:-D birde bnm gibi aşırı ağrılı olsan ve ilaö içemior olsan birde üstüne bol bbol oluyorsan nabcaktıb onu düşünn:-D:-D

İnanırmısınız sürekli değişiyor bu yüzden risk almak istemiyorum..Bazen çok yoğun geçiyor bazende çok hafif şu anda ağrım çok var ne zaman ağrım olsa yoğun oluyorum yani o şekilde takip ediyorum..
Bayan olmak çok zor çok.

EĞER herzaman sancınız oluyorsa testere dişli saln pençesi çayı için ağrı yok pamuk giibi geçirir düzene sokar. çok oluyorsanız doğal yönetemler ile dengeler vücudun horman seviyesini düzene sokar.

ağrı kesici almak evet azaltır ama bu doğru bir şey değil gelecek ay daha şiddetli daha ağır olunur.
ayrıca çıkması gereken kanı siz kimysal ile durdurursunuz buda olumsuz etki yapar.

molalarda değiştirirsiniz
benim otururken hiç olmaz ama ayağa kalkar yürürüm sanki içimden bir şey akar hissederim.

nerden mi biliyorum oturarak çalışıyorum bazen 4-5 saat ayağa kalkamam kalkınca olurum

çok stres yaparsanız çok olursunuz

şimdiden iyi yolculuklar
geçmiş olsun

Yedek kıyafet alın ağrıyorsa ağrıması için hap alın molalardan yararlanın.Sıcak su torbası kullanabilirsiniz ve pedlerinizi bu duruma göre seçin

benimde en korktuğum şeydir. benim regli günlerim çok şükür düzenlidir ama yoğunluğu düzensizdir. bazı ay saatte bir değiştirirken bazı ay ihtiyaç olmamasına rağmen 3 - 4 saatte bir değiştiririm. bende ya ultra ya da gece pedi tavsiye ederim. birde sancılı geçiyorsa buscopan plus tavsiye ederim. doktora yazdırmanıza gerek yok 3 - 5 liralık bir ilaç. içinde 20 tane falan oluyor. çok sancılanırsanız içersiniz bir tane 20 dk sonra ağrınız diner, vücudunuz yumuşacık olur. ha dolorex te olur :))

şimdiden iyi yolculuklar :))

Kızlar bir zula yapmışım aklınız şaşar..Tamamen siyah matem var gibi elbiselerimi çıkarttım meydana eşorfman ile gideceğim karar verdim altına kalın çorap var tayt gibi onu giyeceğim..Ayaklarımada patik.Sıcak tutmak lazımmış..
Üzerimede uzun yeleğim var koyu renk örgü onu alacağım birde ağrı kesici aldık mı tamam.:KK23:
Not: Uzunlarda Zulaya Dahil :KK31:

rahat bir eşofman giy altınada tayt giyersin. gece uzun olan pedlerden de aldın mı birşey olmaz. yanlız ağrı kesiciyi unutma oturmaktan belin ağrıya bilir.

Stresliyim sanırım herşeyin sorumlusuda stres.
Daha regl olmama 4 gün vardı memlekete gidiş biletimide ona göre almıştım bugün yola çıkacaktım ama dün regl oldum..Hep yolculuğa denk gelmesin diye stres yapıyordum ve başıma geldi.Bugün erteledim fakat yarın mecburen 18 saatlik otubüs yolculuğuna çıkacağım..

Böyle durumlarda elbette sizlerde karşılaşmışsınızdır.Neler yapılmalı..Nasıl sıkıntısız atlatabilirim..Sürekli oturmak çok fazla kanamaya sebep olurmu ?
Nette araştırdım fakat bulamadım yolculuğumu daha çekilir bir hale nasıl getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
komik ama iyi bir örnek annemin çok fazla olur yolculuk da çocuk ya da hastabezi kullanır çünkü anca yetiyor deneyebilirsiniz rahat olduğunu iddia ediyordu :KK48::KK53:

komik ama iyi bir örnek annemin çok fazla olur yolculuk da çocuk ya da hastabezi kullanır çünkü anca yetiyor deneyebilirsiniz rahat olduğunu iddia ediyordu :KK48::KK53:

Ay annemi gördüm o da çok kullanırdı..Fakat giyeceğim kıyafetin altından görünmesin istiyorum bebek bezide öneriyorlar çok kalın olursada pişik olurum aman deyin :KK70:

Konu sahibi aynısı daha dün başıma geldi yolculuk süresi bile aynı : ))

Ben kotexin gece olanından kullandım her mola da değiştirdim kıyafet olarak da tayt giymiştim en rahat regl dönemlerinden birini geçirdim valla hic sorun olmadı : ) normalde çok yoğun olur ama oturmaktan mı bilmiyorum öyle çok yoğun da olmadı. İyi yolculuklar : )

X