Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normalde regli olcağım gün kasıklarımda sancım olurdu. Hamileyken regliden 1 hafta önce ağrım başladı erken olcam sandım. Halsizlik ve grip gibi burnum tıkandı normalde grip olmam hiç. Regli günü kasık ağrılarım bitti reglide olmayınca da şüphelendim test yaptım çıktı
Ben de merak ediyorum yahu adet ile belirtiler aynı diyor herkes
Fark da var bence adetle gebelik arasında. Ben adet olacağım zaman çok şiddetli baş ağrısı çekerim ama gebe kaldığım ay hiç baş ağrım olmamıştı ve göğüslerim normalden fazla acıyordu.
Benimde adet olcak gibi ağrılarım oldu hic bi değişiklik yoktu
Adetten birkaç gün önce adet sancısı oluyor ama kanama yok. Göğüsler herzamankinden çok daha fazla ağrıyor ve şişiyor. Ani hareketlerde kramp giriyor karına, gece uyurken bile olmuştu bu bana.
Kişiden kişiye göre kesinlikle değişiyor adet günüme kadar adet olacağımı dahi anlamam ben yani not tutmasam bilmem ne zaman adet olucam şu am 6 haftalık hamileyim kendimi dinlediğim için belirti buluyorum yani çok değişken hiç yaşamayan da olabilir ben örneğiyim Fakat eski usül gebelik belirtileri kesinlikle doğruMerhaba kızlar, gebelik ve regl belirtileri arasındaki benzerlik herkesin malumu peki hiç mi belirgin bir fark yoktur?
Teşekkürler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahKişiden kişiye göre kesinlikle değişiyor adet günüme kadar adet olacağımı dahi anlamam ben yani not tutmasam bilmem ne zaman adet olucam şu am 6 haftalık hamileyim kendimi dinlediğim için belirti buluyorum yani çok değişken hiç yaşamayan da olabilir ben örneğiyim Fakat eski usül gebelik belirtileri kesinlikle doğru
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun sağlıklı bi şekildeTeşekkürler sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Merhaba, eski usul gebelik belirtileri neKişiden kişiye göre kesinlikle değişiyor adet günüme kadar adet olacağımı dahi anlamam ben yani not tutmasam bilmem ne zaman adet olucam şu am 6 haftalık hamileyim kendimi dinlediğim için belirti buluyorum yani çok değişken hiç yaşamayan da olabilir ben örneğiyim Fakat eski usül gebelik belirtileri kesinlikle doğru
Merhaba, eski usul gebelik belirtileri ne
Merhaba eski usül testler desek daha doğru olur sanırım Mesela kirpiklerin karışması göğüslerde beliren damarlar idrardaki keskin koku bence bunlar hamileliği adet belirtilerinden ayıran en önemli belirtiler eğer bebiş bekliyorsanız umarım yaşarsınız bunlarıMerhaba, eski usul gebelik belirtileri ne
Aminnn inşaallahMerhaba eski usül testler desek daha doğru olur sanırım Mesela kirpiklerin karışması göğüslerde beliren damarlar idrardaki keskin koku bence bunlar hamileliği adet belirtilerinden ayıran en önemli belirtiler eğer bebiş bekliyorsanız umarım yaşarsınız bunları
kirpik karışması böyle bişey mi oluyo dipleri çaprazMerhaba eski usül testler desek daha doğru olur sanırım Mesela kirpiklerin karışması göğüslerde beliren damarlar idrardaki keskin koku bence bunlar hamileliği adet belirtilerinden ayıran en önemli belirtiler eğer bebiş bekliyorsanız umarım yaşarsınız bunları
Bunlar kişiden kişiye değişen farklar.Merhaba kızlar, gebelik ve regl belirtileri arasındaki benzerlik herkesin malumu peki hiç mi belirgin bir fark yoktur?