Ya direkt söylerim sinirlerimin arttığı bi dönemdeyim diye o sıkıntı değil çünkü ben artık ona söylüyorum çünkü tımarhanye yatırmayı aklına getirmesin ilerde evliliği düşünüyoruz ya düşüncesine düşünce eklenmesin diye söylüyorum
Söylerim ama konu şuan müsait değil sanki
İlişkiniz b.k olmuş resmen. Neden böyle konuşuyorsunuz ki birbirinizle?
Ben de sinirli oluyorum alıngan oluyorum ağlıyorum küsüyorum ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. 28 günde bir 1 hafta boyunca karşımdakine eziyet etmemem lazım diye düşünüyorum
Erkek arkadaşın yalnız değil...
Ben canına okuyorum garibimin.
Gayet normal bir şey. Fizyolojik ve doğal. Utanacak bir şey yok bunda. Açık açık söyle anlayışlı davransın işte. Her zamankinden daha çok ilgi göstersin, yardımcı olsun.
Ayy benimki bilir hep o günleri öküz olan bi adam bir hafta boyunca ennnn tatlı adam olur :)
Bu yüzden mi :SAyrılıyoruz zaten şuan
Yokkk artıkAyrılıyoruz zaten şuan
aynenn yaa... bazen diyorum ki ben gerçekten deliriyorum herhalde, psikoloğa gitsem hastaneye yatırırbenim içimden hulk çıkıyor böyle dönemlerde ,bazende küçük emrah tadında biriUfaktan kafayı mı sıyırıyorum diyorum ama yok devreler yanıyor malum günlerde
aynenn yaa... bazen diyorum ki ben gerçekten deliriyorum herhalde, psikoloğa gitsem hastaneye yatırır
Bu yüzden mi :S
Yokkk artık
aynenn yaa... bazen diyorum ki ben gerçekten deliriyorum herhalde, psikoloğa gitsem hastaneye yatırır
Bu yüzden miii
Töbe bismillah o ne biçim başlık kız öyle
yok be benim ki biliyordu o dönemleri ..Anlıyordu ki kısa devre yaptım gene susuyordu seninki de bilir ama o dönemde cidden evlat olsam sevilmem ..
Nasıl ayrılıyoruz ya ?
Evet bugün çok kavga ettik ayrılıyoruzz..
Çünkü ben ona bağlıyım..
Çünkü arkasından iş çevirmiyorum..
Romantikliği bile hakketmiyorum..
Ama ayrılığı hakediyorum
Evet bugün çok kavga ettik ayrılıyoruzz..
Çünkü ben ona bağlıyım..
Çünkü arkasından iş çevirmiyorum..
Romantikliği bile hakketmiyorum..
Ama ayrılığı hakediyorum
Dur dur bu anında fevri kararlar iyi değil sen durumu belirttin mi ?
şişirme bizi çatlakb :) Tamam reglisin ama biz yemeyiz bu tripleri haberin olsunGeçer iki güne böyle kalırsın ,hadi git bitki çayı falan iç ...
Belitmedim..
Yemeniz için değil olan şey bu tripler kapris falanda değil..
Reglle beraber bi birliktelikte geçer gider..
Öyle duruyor yani..
Telefon yüzüme kapatıldı..
Belitmedim..
Yemeniz için değil olan şey bu tripler kapris falanda değil..
Reglle beraber bi birliktelikte geçer gider..
Öyle duruyor yani..
Telefon yüzüme kapatıldı..