• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl Süresi

zoryasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
574
4
46
İstanbul
kızlar sizin fikirleriniz çok önemli benim için aranızdan mutlaka benimle aynı sorunu yaşayan birileri veya tanııdığı birileri vardır bana lütfen yardımcı olurmusunuz ben bundan 2 ay 10 gün önce reaccutane diye bi sivilce ilacı kullandım ve 2 ay 10 gün geçti üstünden ve kadın doğuma gittim bide mantar vardı bende doktor 3 tane ilaç verdi FUNİT,FİTİL ve KREM verdi FUNİT yazan ilaçta 4 adet kapsül vardı doktor 2 sini sen ikisini eşin içsin dedi sabah akşam 1 er tane dedi ve biz onu o gün içtik bitirdik,ben doktora dedimki bu ilacı içtikten sonra hamile kalsam sorun olurmu dedim üzerine bir kere adet gör bişey olmaz dedi reaccutane içinde 2 ayı geçmiş korkmana gerek yok dedi ben ve eşim o gün ilacı içtik bitti ,2 gün sonra adet oldum ben çünkü adetim yaklaşmıştı bu adet sayılırmı kızlar sonuçta üstüne bir kere adet ol dedi bende 2 gün sonra adet oldum bu süre yeterlimi bide reaacutene için 2 ay yeterli dedi cildiyeci 3 ay sonra yap demişti eşim adetimin 3. üncü günü içime boşaldı hamile kalırmıyım? kalırsam sorun olurmu ilaçlardan

ben bu sabah endişe edip aradım doktoru hemşire çıktı ona söyledim bişey olmaz dedi 2 ay yeterli adet olmuşsun sonuçta dedi ilaç içinde kafam karıştı sizce başlamalımıyız çalışmalara :) ne olur bi akıl verin

reaccutane kız kardeşim kullanmıştı, doktoru ona (evli olmadığı halde) 6 ay kesinlikle çocuk yapmayacaksın dedi. İlacın vücuttan atılması 6 ay kadar sürüyormuş. Eğer hamile değilsen mutlaka birkaç ay daha korun riske atma bence.

Back