regl sorunu

rosebud35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2008
137
7
116
İzmir
Merhabalar.. çok sıkıntıdayım.. 3 aydır regl olamıyorum.. Daha önce korunuyordum, ilacı bırakınca hemen adet oldum ancak artık korunmuyorum ve tekrar adet olmadım.. Doktora gittiğimde tiroid sorunum olduğu meydana çıktı ve ilaçlar verdi. ayrıca prolaktinimde brz yüksek onun içinde ilaç kullanıyorum.. adetlerin düzene girer dedi ancak hala olamadım.. ksaıklarımda 4-5 gündür adet olmuşum gb sancı oluyor, sık sık gidip bakıyorum bir sonuç yok.. bana adetimi getirtebilecek bitkisel bir çözüm sunabilecek kimse varmı?? yada bana benzeyen sıkıntıları olan.. çok sıkıntıdayım, psikolojimde bozuldu sürekli acaba oldumu olcakmı diye düşünmekten..

çok geçmiş olsun canım şimdi ilaç kullanıyorsun o sebepten bence bitkisel birşeyler içme, doktor kontrolünde tedavine davam et

çok geçmiş olsun canım şimdi ilaç kullanıyorsun o sebepten bence bitkisel birşeyler içme, doktor kontrolünde tedavine davam et

ama çatlıcam artık.. bütün vucudum şişti, sancım var.. doktorlarda umursamıyor, olur olur deyip geçiştiriyorlar.. offf adet olucamda düzene girecekte..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…