Regl sonrası

Zamazingoo

Adamına göre muameleyi sever
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2017
528
474
53
Kızlar merhaba,
Konuyu nereye acacagimi bilemedim. Genelde burayi takip ettiğim için buraya açmak istedim.
Benim regl biteli 3/4 gün oldu gayet normal bir donguydu ve günü gününe olurum. Günü gününe de biter. Fakat , şuan peceteye açık kahverengi bi leke geldi ama devamı yok. İlk defa yaşıyorum. Üstüne görme falan bu şekilde olmaz dimi ? Ya da bu neydi şimdi ? :KK17:

Regl olmuşsun ve biteli 3/4 gün olmuş eğer hamile kalmış olsanız ve yerleşme kanaması olsa hamilelikten 10 gün sonra olan bir kanama bu şuan olabilmesi çok az bir ihtimal diye düşünüyorum bence sizinkisi adet sonrası regl den kalan kanamaların leke leke gelmesi bazen biriken ya da atılamayan kanamalar adet sonrası bu şekilde çıkabiliyormuş öyle duymuştum.

Yerleşme kanaması değildir. Regl olduysanız bebek olma ihtimali milyonda bir falan. Olur öyle bazen, endişe edecek bir şey yoktur. Ama yine de eğer altı aydır jinekoloğa görünmediyseniz bir kontrole gitmekte fayda var.

Regl olmuşsun ve biteli 3/4 gün olmuş eğer hamile kalmış olsanız ve yerleşme kanaması olsa hamilelikten 10 gün sonra olan bir kanama bu şuan olabilmesi çok az bir ihtimal diye düşünüyorum bence sizinkisi adet sonrası regl den kalan kanamaların leke leke gelmesi bazen biriken ya da atılamayan kanamalar adet sonrası bu şekilde çıkabiliyormuş öyle duymuştum.

Ya öyle mi bunu duyduğuma sevindim. Teşekkürler bende ihtimal vermiyorum ama insan korkuyor .

Yerleşme kanaması değildir. Regl olduysanız bebek olma ihtimali milyonda bir falan. Olur öyle bazen, endişe edecek bir şey yoktur. Ama yine de eğer altı aydır jinekoloğa görünmediyseniz bir kontrole gitmekte fayda var.

1 seneyi geçti aslında gitmem lazım . Ne zamandır aklimda

Bende de oluyor hamile olma ihtimalim olmamasına rağmen.

Yerlesme kanaması bu kadar cabuk olamaz. Regle 1hafta desen ustune 4gun 11gun eder buda yumurtlama kanaması olur olsa olsa

Valla bende oluyo öyle reglden sonra 5 gun falan devam ediyo gunden gune azalıyo ve renk acılıyo bısey olmaz

Back