Regl sonrası kahverengi akıntı

baharciceg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2023
29
-2
19
Bir ay önce ertesi gün hapı almıştım ondan sonra adet tarihin de iki üç gün kanamam oldu regl miydi bilmiyorum bu ay da gene aynı şekilde tarihimde regl oldum kanama vardı iki üç gün sürdü ama sonrasında kahverengi akıntı fark ettim biraz sol kasık ağrımda var sizce sebebi nedir?
(Önceki mesajları okuyarak cevap verebilir misiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen)

Son düzenleme:
Normalde regliniz ne kadar sürüyor ki? Ertesi gün hapı regl düzensizliği yapabiliyor bazen. Reglden sonra kahverengi lekelenme de normal bence ben her reglden sonra yaşıyorum

Normalde regliniz ne kadar sürüyor ki? Ertesi gün hapı regl düzensizliği yapabiliyor bazen. Reglden sonra kahverengi lekelenme de normal bence ben her reglden sonra yaşıyorum
Tamam çok teşekkür ederimmm normalde reglim de kısa sürüyordu max 3.gün bitiyordu gene bu şekilde ama öncekine göre biraz daha az geliyor falan aklımda sorun kalmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…