• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl sonrası kasık ağrısı

cileklihurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
1.011
2.973
48
Merhaba bu durumu yaşayan var mı regl bittikten 1 gün sonra kasıklarım ağrımaya başladı ve 3 gündür ara sıra ağrıyor, sanki yeniden regl olacakmışım gibi bir ağrı , bu durumu yaşayan var mı ?
Bundan 7-8 ay önce minik miyomlarom vardı 3mm kadar ve sürekli de idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum , etkileri var mıdır ?

Ben iki aydır aynı şeyi yaşıyorum.adet başında ve sonunda kasik ağrısı oluyor.bugun son günü adetimin ve kasıklarım baslicakmis gibi ağrıyor.gecen ay Dr gitmistim(3 tane jinekologa gittim) biri alttan ultarson yaptı hicbisey yok mantar dışında dedi.digeri küçük bir kist var dedi karın ultrasonu yaptı.bende anlamadım.buay reglin ikinci günü wc de avuç içim kadar kan pıhtısı lna benzer bişey düştü kist düştü dedim.ama şimdi kasık ağrım başlayınca acaba dusmedimi diye düşünüyorum.kafayi yicem.dr lar neden bı çare bulamiyor ilaç fitil verip gönderiyorlar.

Back