Gebeliğe Hazırlık Regl son gunu yumurtlama olur mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uraniaaflora

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
3.166
2.952
133
Merhaba arkadaslar ben ve gebelik icin cildirmalarim yine karsinizdayiz 2 aydir regli bittikten 1 gun sonra seffaf akinti geliyor gecen ay ve bu ay oldu hep takipteyim cunku olsa mutlaka farkederdim okumustum.nette gecen ay dan kalan yumurta catlayabiliyormus gebe kalanlar da var degerlendirecegim insallah regl nin son gunu bole bisey farkeden var mi

Gelişimi durdu 4 mayısta kürtaj oldm ama malesef..sürekli denemeyin bence sperm kalitesini düşürürsünz
Cok gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah yedik kafayi artik napcaamizi sasirdik olmayinca olmuyor iste ole yapma onu yeme bunu yeme icme zikkimlanma oturma kalkma

Cok gecmis olsun rabbim sifasini versin insallah yedik kafayi artik napcaamizi sasirdik olmayinca olmuyor iste ole yapma onu yeme bunu yeme icme zikkimlanma oturma kalkma

Sağolun..bizim karar verir vermez oldu yani ilk deneme de tuttu.akıntımı takip ettim yakaladım tuttu..lakin olmayınca olmuyor işte...bebek diye dua etmemek gerekiyomuş hayırlı sağlıklı bi bebek diye dua edin..

Sağolun..bizim karar verir vermez oldu yani ilk deneme de tuttu.akıntımı takip ettim yakaladım tuttu..lakin olmayınca olmuyor işte...bebek diye dua etmemek gerekiyomuş hayırlı sağlıklı bi bebek diye dua edin..
Rabbim iyiisini versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…