Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer hamile değilseniz 1 tatlı kaşığı toz tarçını 1 bardak suyla cezvede kaynatın için anında etki ederKızlar adet günüm geçti genelde düzensiz oluyor zaten üzerimde aşırı bunalma hissediyorum karın ağrımda var ama bir türlü olamıyorum ada çayı içiyorum 2 gündür oda fayda etmedi ne yapabilirim?
Tarçınıda hiç sevmem ama sırf bu üzerimdeki gerginlikten dolayı deneyebilirim teşekkürlerEğer hamile değilseniz 1 tatlı kaşığı toz tarçını 1 bardak suyla cezvede kaynatın için anında etki ederben hep öyle yapıyorum
Tarçın anında faydasını gösteriyor istersen internette araştır canımTarçınıda hiç sevmem ama sırf bu üzerimdeki gerginlikten dolayı deneyebilirim teşekkürler
Çok teşekkürler deniycem umarım faydası olurTarçın anında faydasını gösteriyor istersen internette araştır canım![]()
kullanıp fayda görürsen yazarsın buraya canımÇok teşekkürler deniycem umarım faydası olur
tarçını denediniz miÇok teşekkürler deniycem umarım faydası olur
1 saat oldu içeli, bakalım faydasını görürsem direkt yaZıcamtarçını denediniz miadet oldunuz mu
inşallah fayda görürsün canım1 saat oldu içeli, bakalım faydasını görürsem direkt yaZıcam![]()
1 sonrası olsa bile fayda etmiş canım1 gün geçtikten sonra olabildim tarçının faydası oldu mu bilemiyorum o yüzdenn
Evet çok teşekkürler1 sonrası olsa bile fayda etmiş canım ☺